Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V okamžiku, kdy se vysloužilý člen armádních speciálních jednotek Arsen (Aitzhanov Berik), dozvídá o smrti svého bratra, poklidný život osobního strážce se mu obrací vzhůru nohama. A když postupem času zjišťuje, že za násilnou smrtí jeho bratra, investigativního novináře, stojí vlivní zkorumpovaní lidé s konexemi ve vládních kruzích, vydává se na osamělou cestu pomsty, kdy exemplárním způsobem likviduje všechno a všechny, co mají co dočinění s bratrovou smrtí. Ti se ze strachu z jeho nepředvídatelného postupu a hněvu animálních proporcí přiklánějí ke stejně násilné defenzívě. Najímají si zkušeného, léty prověřeného zabijáka Silent Killera (Vinnie Jones) s krutými pracovními postupy, jen těžko definovatelnými jako humánní. Jeho jediným úkolem je eliminovat a zlikvidovat hrozbu, a to co možná nejrychlejším a nejdiskrétnějším způsobem. (Conspi)

(více)

Recenze (2)

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Nezáživná bokovka, co k tomu víc dodat. Vinnie na pár chvil, a bez textu. Hlavní a vedlejší role jsou na stejně záživné úrovni, jako postranní reklamy na domovských stránkách... Amnesty International musí plesat srdce nad tvůrci těchto sálámů, protože bych je nechal zametat za 50 korun na hodinu u stánků s párkama... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Akan Satayev si do filmu vybral Vinnieho Jonese, protože místního ani ruského herce neshledal dostatečně brutálním. (Raztubyl)

Reklama

Reklama