Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokonalá loupež je jako umělecké dílo - jednoduché nástroje použité správným způsobem ve správný čas. To je poučení slavného lupiče pro svého následovníka. Mladý Campbell pracuje jako instruktor tenisu. Náhodou vyruší lupiče klenotů Scallieho, který si říká Kárový kluk, ten si ho oblíbí a chce z něj udělat svého komplice. Mladík nejdřív odmítne, ale když mu zemře otec a rodina se dostane vinou podvodné pojišťovací společnosti do bankrotu, nabídku přijme. Přemluví Scallieho, aby mu pomohl krádežemi pojištěných klenotů pojišťovnu zlikvidovat. Vydávají se spolu na cestu novodobých Robinů Hoodů a ve hře je i krásná dívka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

sitans 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to tak, jako kdyby na poslední třetinu filmu herci ztratili scénář a dohráli to sami podle svého uvážení. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nejtěžší na tom být vlkem je vybrat si ze stáda správnou ovci.." Řekl bych, že to může být zhruba stejně obtížné jako vybrat si v té kopě kanadského filmového hnoje opravdu dobrý snímek, ačkoliv tentokrát se to s přivřeným očkem snad i podařilo, byť jen o prsa Campbellovy sestry v podání roztomilé Charlotte Legault.. Nutno totiž přiznat, že francouzský béčkař, režisér Hervé Renoh se spoustou slušných nápadů, tentokrát, když už nic jiného, docela pobavil.. Škoda jen, že ten černý humor v téhle novodobé koprodukční variaci na Robina Hooda působí často tak nějak unaveně, navíc pak tenhle snímek, kdykoliv se zbytečně překlápí do dramatické roviny, opravdu hodně skřípe.. Navíc to přinejmenším podivné finále na celou tuhle televizku nakonec prozrazuje, že se původně měla stát pilotem, alespoň co se týká tématu, docela zajímavého seriálku, byť to by se jednalo o remake.. A já tak děkuju alespoň za sebejistého Jean-Yvese Berteloota coby zkárovaného lupiče, restauratéra i klokaního doktora, který táhne celou tuhle nenáročnou báchorku až do finále, a nakonec i překrásnou Sarah Smyth, která však moc prostoru ukázat cokoliv mimo úsměvu nedostala.. Takže nakonec dva a půl diamantu, pod tlakem ostatních kritiků zde zaokrouhleno nahoru..;) ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho tenisu, tak film možná ani nedokoukám. Škoda, že ho tam bylo tak málo. Herecké výkony dost pokulhávaly a dějově to chvílema byla nuda. Ještě jedno plus film měl a to, že hlavní hrdnina byl celkem sympaťák. 45%. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama