Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Grace právě prožívá krach manželství a musí se vyrovnat s finančními problémy a s tím, že se její muž stěhuje k mladší milence. Naštěstí potkává mladou těhotnou umělkyni Ellie, která jí pomůže, aby našla toho pravého muže a dala si život zase do pořádku... Grace opustí manžel Edward a se svou dcerou Demi se odstěhuje pryč. Gracina sestra Allegra chce nechat ocenit dům a vyplatit polovinu peněz, protože je dědictvím obou dcer. Grace se spřátelí s těhotnou Ellie, která jí namalovala obraz domu. Ellie jí pomáhá s ochutnávkou vín, kde se Grace seznámí s Flynnem, který pracuje jako architekt a opravuje staré domy. Ellie je malířkou a restaurátorkou, není však zaměstnaná a nemá manžela; protože nemůže sehnat podnájem, tak ji nechá Grace bydlet u sebe. Edward přiveze Demi, která zde chce také bydlet, protože se s tátovou přítelkyní Susan nesnese a otec se o ni nezajímá. Allegra si najme Flynna, aby udělal odhad domu. Ten souhlasí, ale upozorní ji, že dům napadl tesařík a požírá dřevo. Flynnovi se Grace líbí, a tak ji navštěvuje. Allegra ji namluví, že chce Flynn získat její dům, a tak se mu snaží Grace vyhýbat. Pokud nezíská půjčku, tak bude muset rodinný dům prodat. Grace dostane práci ve vinařství, kterému se věnovala celý svůj život, než potkala Edwarda. V autě si navíc vyjasní s Flynnem, že její sestra lhala, když tvrdila, že chce Flynn její dům prodat. Ellie jde na pohovor kvůli práci asistentky restaurátora, Randolf Frazier ji chce zaměstnat na hlídání dětí, což jí naštve. Demi chodí záměrně za školu, aby propadla, protože nechce, aby ji otec poslal do ciziny na internát. Při bouřce spadne na dům strom a prorazí střechu, dřevo v ní je totiž prožrané tesaříkem a škoda je vysoká. Do domu přijede Edward, který konečně začne s Demi mluvit a do ciziny ji nepošle. Edward nabídne Grace, že bude ručit za její půjčku. Flynn s tím však nesouhlasí, nechce, aby byla na něm opět závislá a doporučí jí dům prodat. Neshodnou se a Flynn odejde... (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Generická, fíl gůd romantika od našich sousedů, která si jede po zajetých kolejích. Hrdinka potřebuje odkoupit dům od své podlé sestry, která na ni nebere ohled, do toho se objevuje místy až feministická podpora ze stran postav, jež jsou zhrzené muži, a nechybí ani dvojice jednodimenzionálních, svůdných mužských klaďasů, které tu jsou vyloženě proto, aby si své cíle osobního zájmu získali vyloženě jen úsměvy. Lehce jsou zde zastoupeny i umělecké směry typu architektura a malířství. A dohromady to i přes primitivní premisu celkem funguje, byť v mnoha ohledech děj zjednodušuje. Navíc pokud se člověk v momentální chvíli necítí na intelektuální nápor, jako se to zrovna v tu chvíli dělo mně, nechá se unášet příjemným pozitivismem a přímočarostí, jíž snímek oplývá. Někdy je to třeba a na to jsou takovéto hezky vypadající patosy ideální. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Grace s aurou téměř světice a výrazem svata dala chce zachránit dům i svůj život a zrovna se tam začne ochomejtat jeden šulda...no, tak to přece všichni milujeme že? :) :) 19%. ()

Reklama

Galerie (24)

Reklama

Reklama