Reklama

Reklama

In Their Skin

  • angličtina Replicas (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po tragické smrti své šestileté dcerky se snaží rodina Hughesových uniknout před každodenním shonem předměstského života a zamíří strávit nějaký čas na odlehlou chatu. Večer s přátelskými sousedy přeruší hádka, která eskaluje až k násilným útokům. Obě rodiny jsou nuceny zajít dál, než si kdy dokázaly představit, jen aby přežily. (hajdano)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sychravé prostředí, opuštěný dům a rodina, která se snaží po tragické události znovu nalézt rovnováhu. Kolikrát už jsme tohle viděli? V tomto případě se tvůrci inspirovali Funny Games a ačkoliv In Their Skin zdaleka nedosahuje kvalit ani jedné z verzí, je to celkem stravitelná záležitost. Vedle atmosféry hřeší především na herecké obsazení, které se zejména díky záporným postavám celkem vydařilo. Průměr, který neurazí. 50% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Rodinka sa vyberie na chatku a zoznámi sa s novými susedmi, z ktorých sa vykľujú psychopati, vlámu sa im do domu, držia ich ako rukojemníkov a začnú ich terorizovať. Pozerateľný "family-terror" thriller, ktorý však takému Funny Games nesiaha ani po členky, pretože aj keď som v niektorých momentoch cítil snahu tvorcov o psychologický tlak na diváka (viď. posteľné hrátky), chýbala tomu aspoň jedna odvážna scénka. Samozrejme sa tam musela objaviť aj nejaká vedľajšia postava, pri ktorej je od prvej sekundy jasné, ako skončí - je to predsa "thriller". Škoda, pretože herci to nezahrali úplne zle. Tento síce opozeraný, no sľubný námet si však vyžadoval omnoho drsnejšie a nekompromisnejšie spracovanie. Takto sa to dosť ťahalo - zachrániť to teoreticky mohlo už len nejaké brutálne či neočakávané vyvrcholenie, nemôžem však povedať, že by k nemu naozaj došlo. Prehnaná predvídateľnosť od začiatku do konca to v mojich očiach sťahuje do podpriemeru. Príliš ľahko zabudnuteľné! ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Tieto zinscenovné hrátky mám rada. Že sa Haneke ihrá s HW ( čo si budeme nakecávať ) prepočtom, aby oslovil svojím remake aj vesmír...to teda Regimbal-ovi očividne nevadilo. Jasná správa. Pod " FAMILY under PRESSURE " odvodenina a vďaka hercom (!) vymačkaná 3ka.. Pri máloktorom snímku výstižnejší názov , ako pri tomto. ( sobotná polnočná, podplachtovka na odchytenom kábly. Nič menej a nič viac. - slová neprehodím ! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle není film, který by mě bavil. „Funny Games“ je v tomhle mnohem lepší a intenzívnější. Tady jsem ani neměl ten pocit, neměl jsem touhu se dívat jinam, protože ta rodiny nesmírně trpí. Vlastně mi bylo celkem jedno, co se s nimi stane. Možná by to oživila smrt dítěte, nebo cokoli, ale tohle prostě není film o krutosti, jen film, co si myslí, že je o krutosti. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Originalita veškerá nulová, ale zrealizované je to solidně. Solidní thrillerová jednohubka, která sice ničím nepřekvapí, ale potěší alespoň atmosférou, chladným vizuálem a záporáky, kteří zvlášť v první půli (než se poprvé záporácky projeví) působí vyloženě nepříjemně. Ti tu svou skrytou psychopatičnost zahráli s grácií :-) ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama