Reklama

Reklama

The Flying Car

(TV film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2002, 7 min

Obsahy(1)

Konverzační kraťas Kevina Smithe odvysílaný v pořadu THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO. Hlavní postavy CLERKS Dante a Randal uvíznou v dopravní zácpě. Randal začně fantazírovat a v dané situaci postrádá existenci létajícího auta. Záhy začne Danteho nutit do úvah, co všechno by byl schopný obětovat pro tento skvělý vynález. (J.Connor)

(více)

Recenze (28)

Cival 

všechny recenze uživatele

Vtipná televizní scénka s (až příliš) tradiční Smithovou konstrukcí. Ale vůbec mi nevadí si alespoň trochu zavzpomínat na Mladý muže za pultem. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Randal fantazíruje o létajícím autu a nutí Danteho k úvahám, co by byl schopen obětovat, aby jej získal, v sázce je prý nejen samotné auto, ale také budoucnost naších dětí a vlastně celý svět. Jakmile Danteho konečně zmanipuluje a přemluví k přijmutí hypotetické dohody, vmete mu to pěkně do tváře typicky Smithovským vtípkem. Nostalgicky zavzpomínáme na úžasné Clerks a velice podobnou scénku odehrávající se také v autě a podle stejného schématu (nutno podotknout, že byla ještě lepší). Třebaže 7 minutové kecání, kvůli vypointování jednoho vtípku může zpočátku zavánět nudou, na tvorbu Kevina Smithe nedám nikdy dopustit. 8/10 ()

juta 

všechny recenze uživatele

Díky létajícímu autu, kterého se zřejmě nedožiju, vidím své velké mezery v anglickém jazyce :D ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Dante a Randal uvíznou v dopravní zácpě, což vede právě Randala k úvaze. V typické konverzaci ve stylu Clerks mele směrem k Dantemu tak dlouho, dokud nepřistoupí na jeho hru o německém vědci, uříznuté noze a létajícím autu. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=IsFfBB2W7IA/ - Starí známi "smithovci" Brian O'Halloran & Jeff Anderson (áno, sú to tí, čo stáli za pultom) čakajúci v kolóne a rozoberajúci absenciu, a to vám už napovie aj samotný názov tohoto "kraťasu", lietajúcich áut. Veľmi zábavné, povinné pre režisérových fanúšikov (smithofilov).:) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

7 minut krasnej spomienky na dvoch naj kamosou s toho užasneho malého obchodiku. tentoraz rozoberajuci strašnu otazku na ktorej zavisi blaho vsetkých flakacov ked su v dopravnej zapche . Stoji za to useknut si nejaku nohu aby sme mali lietajuce auto? Hmmmm ? dilema co? ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Randal a Dante sa po rokoch vratili v jednej dialogovej scene, v ktorej preberaju lietajuce auta, vystavanej v klasicky Smithovom style, takze Smithovho fanusika pointa neprekvapi, ale urcite ho aspon potesi. 8/10. ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

Bezchybné, ale nevím, jestil to lze vůbec hodnotit samostatně, když to bylo vysíláno v rámci talkshow.. Nicméně jsem uvítal návrat Jeffa Andersona a Briana O´Hallorana. Vidět je po několika letech opět dohromady bylo příjemné. Povinnost pro smithofily. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální konverzační záležitost. Povinnost pro nás smithofily. Kevin Smith by mohl točit víc takových kousků. ()

Reklama

Reklama