Reklama

Reklama

Recenze (4)

Vykuk 

všechny recenze uživatele

No.. samice pěkné... no.. a to je tak vše:) Pár scén ušlo, ale opět souboje nepůsobily zrovna uvěřitelně:) Navíc už mě nějak nudí veškeré tyto špión můví. Dvě stárky tak akorát. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Stylom to ma blizko k Naked Weapon, ale prevedenie je este primitivnejsie. Dramaticke sceny vynznievaju jak parodia. Nedaju sa vôbec brat vazne. V jednu chvilu som mal dojem, ze Sammo svojej dcere povie, ze nie je jej otec ale syn. :-) Takze jedinym pozitivom mozu byt akcne sceny. Ale kedze su v hlavnych ulohach obsadene sexi pipinky bez bojovych skusenosti, tak to nie je ziadna slava. Vysledkom je su len take pseudo bitky v ktorych postavy ocividne poskakuju na pomocnych lanach a o nejakej tvrdosti nemoze byt ani rec. Nastastie v obsadeni sa objavuju aj mena Sammo Hung a Jiang Luxia, vdaka ktorym ma snad zmysel vidiet tento film aspon raz. Sammo sa velmi nenadrie a predvadza len zakladne rucne techniky. Ale aspon pri tom vyzera uveritelne a drsne. Zato Jiang Luxia ma hned tri bitky v ktorych obcas predvedie nieco trochu nadpriemerne. Bohuzial sa prilis odviazat nemoze a musi sa drzat pri zemi, teda vlastne vo vzduchu. :-) To aby snad nezatienila hlavne hrdinky. Z vysledku mam nakoniec celkom pozitivny dojem. Je to taka guilty pleasure hovadina na jedno pozretie. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn akční béčko, které v sobě nemá ani trochu zajímavého příběhu, ale ty postavy jsou natolik funkční, že to celkem snadno zvládnete. Jsou zde akční scény, které jsou docela dobré, ale přece jen je z toho vidět, že na něco skutečně pořádného se tvůrci nezmohli. V konečném důsledku tak slabší průměr, který se ale snese. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Jakási prapodivná tupá asi-komedie (či co) na motivy asijských kung-fu mlátičko-třískačko-bouchaček. Výsledkem je něco neskutečně trapného. ~ Super kung-fu policista o síle i tloušťce dvou průměrných Američanů je mrštný jako rybička a vyřeší zločin. Asi (?) kvůli tomu dostane k večeři pár stolovníků navíc, zašpiní si bílou košili a seberou mu dcérku. Unese mu ji jeden klan ženských zabijáků (zabíjaček? chrocht? - assassinek, ták), vymažou jí paměť a přetvoří ve vraždící mašinu. Ocko přežije, adoptuje jakousi malou vyvrhelku, naučí jí své skvostné kung-fu s názvem jak ze 60. let a díky hře osudu se dostane znovu k případu, kdy se nějaké tři klany assassinů, nebo dva nebo co - to je jedno, mezi sebou "dobrácky pošťuchují". Papínkovi jde za chvíli zase o život, čistou košili a nějaké ty kalorie, včetně adoptované kung-fu dcérky, šťastně se shledá se svoji ztracenou dcérkou, pak se to tam všechno neuvěřitelně šaškoidně pokope a zcela nečekaně skončí. ~ Tý jo, čeho jsem to právě byl svědkem...?! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama