Reklama

Reklama

Flamingo Pride

(festivalový název)
  • Česko Plameňákova hrdost (festivalový název) (více)
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Animovaný
Německo, 2011, 6 min

Obsahy(1)

Kratičký příběh o jediném heterosexuálním plameňákovi široko daleko. Zbylí plameňáci oslavují Gay Pride, zatímco náš heterosexuál se zoufale snaží najít družku. (cuchillo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

kubyno 

všechny recenze uživatele

Po filmu jsem si přečetl úvodní komentář nebo chcete-li obsah filmu (takový ten text, co vám před projekcí řekne, na co vůbec jdete...) a musel jsem se hodně smát, když se tam píšou věci typu krize identity. Neříkám, že se v šestiminutovém snímku neskrývá žádné vyšší zamyšlení, ale podle mě je to jen supervtipnej úlet. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Jediný heteroplameňák se na megapárty plné teplých plameňáků nebaví a tak zahoří láskou k čápici...Zbytek jsem moc nepochopil, ale hudba šlape jak prase a vizuálně to nemá chybu :) [Anifilm 2012] ()

Reklama

bassator

všechny recenze uživatele

47th KVIFF 2012 - THE FRESH SELECTION - THE PROMISING FIVE - Fresh Selection - pět filmových nadějí (Flamingo Pride / FLAMINGO PRIDE / Flamingo Pride) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nech je ako chce, občas padne aj odpad iba kvôli predsudkom u mnohých užívateľov, rovnako tak ako mnohí chcú iba z princípu zraziť hodnotenie nejakého filmu dole, toto sa celkom podarilo. Šaty robia človeka, perie robí vtáka. A keď plameniak zahodil od nervov ten ohorok z cigarety do vody a ešte ho aj zašliapol, to som sa z chuti zasmial a tom sa mi často nestáva. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tomu říkám náhoda, narazit při Mezinárodním dni proti homofobii na takový kousek jako Flamingo Pride. V podstatě je to jeden velký, růžovoučký a načechraný bizárek, který mě však opravdu pobavil. Nejvíce mě zaujalo stylizování rozličných druhů ptáků do různých lidských typů - štamgasti, vyhořelé matky, uplakánci či vysmívači - a jejich kontrast s divokým a nevázaným světem hrdě teplých plameňáků. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama