Reklama

Reklama

Lilly Schönauer


Nejlepší den pro lásku (E10)

(epizoda)
  • Rakousko Wo die Liebe Hinfällt (více)

Obsahy(1)

Agentka cestovní kanceláře Valerie už dlouho tajně miluje svého šéfa Martina, ten o ni ale nejeví zájem. Valerie by ráda upoutala jeho pozornost novými šaty a během nákupu šatů narazí v obchodě na mladého architekta Jana. Nechtěně mu polije nový oblek kávou, a tak mu předá svou vizitku, aby mu mohla uhradit vzniklou škodu. Jan potřebuje oblek na zítřejší prezentaci svého projektu, odnese jej tedy do čistírny. Ve spěchu ale zapomene v čistírně peněženku a vzápětí ho srazí auto. Jan upadne do bezvědomí a je odvezen do nemocnice. Nemá u sebe žádné doklady, v jeho kapse je pouze Valeriina vizitka, a tak ji personál nemocnice požádá o pomoc s identifikací pacienta... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (2)

freddy 

všechny recenze uživatele

Když během jednoho večera běží hned na třech českých celoplošných stanicích od osmi hodin večer kriminální seriály (tento žánr nesnáším), na další stanici něco o 2. světové válce a na další stanici asi tisícátý díl novodobého českého seriálového braku, pak s chutí uvítám normální odpočinkový film na slovenské veřejnoprávní televizi, kde největší zápletkou v ději je, pro kterého ze dvou mužů se hlavní hrdinka rozhodne. Na tento německý romantický film se mi koukalo docela dobře, k mému velkému překvapení jsem se u něj skoro ani nenudil a příběh nebyl zase úplně k zahození. Samozřejmě nic světoborného ani originálního tenhle film v sobě neskýtá, je to klasická německá televizní červená knihovna, která se jak u nás, tak na Slovensku vysílá jako na běžícím pásu, a je jedno, jestli to je zrovna příběh od Rosamunde Pilcherové, Ingy Lindströmové nebo jako v tomto případě od Lilly Schönauerové. Ale jednou za čas jsou tyto příběhy stravitelné a nemám s nimi problém, což je případ i tohoto filmu. Jako jednohubka bez vložených reklam na pondělní večer to bylo ucházející a nemám důvod hodnotit film podprůměrně, takže uděluji průměrné tři hvězdy. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Neskutočné škrípanie vo všetkých oblastiach. Človeka zaráža neskutočná naivita, ktorou sa táto romanca po celý čas prezentuje. Aj na odľahčenie dňa je to veľmi zlý výber na pozeranie. Úroveň Pilcherovej. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama