Reklama

Reklama

Recenze (6)

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Amatérsky vypadající film, ve kterém lze shlédnout v malých roličkách hned několik herců z okolí Kevina Smithe (včetně jeho samotného). Příběh o tragédovi (hraje herec ztvárňující Danteho v Clerks), který by Randallovi a Dantemu mohl maximálně závidět jejich úspěšné kariéry. Představuje totiž klauna, co objíždí dětské zahradní párty a samozřejmě nevydělává dost a bydlí na hromadě bordelu. Jakmile mu matka vytkne, že nemá ve starobinci ani televizi a že její syn je jeden velký fail, vymyslí nový podnikatelský záměr a nechá se objednat jako jakýsi naughty clown, kde ho postupně zneužijí tři muži (dva retardi a jejich otec). Dále film pokračuje jako nenapínavý revenge flick s nepříliš charismatickým hrdinou v hlavní roli a prakticky bez akce. Parta kolem Kevina Smithe natočila tucet podobně nepovedených filmů a proto není náhoda, že je u nás nikdo nezná, většinou není o co stát. Hodnocení zde bohužel zbytečně zkresluje a výsledná kvalita je daleko za očekáváním. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Někde jsem si o tom přečet nějakou chválu, na základě který jsem nabral dojem, že je to snad něco jako thriller s drsnym klaunem v hlavní roli. Místo toho je to jen chaotická a hodně amatérská blbost nespadající do žádnýho žánru. Mělo to asi 3-4 dobrý scény a celej zbytek byl totálně na hovno (navíc takovym docela otravnym způsobem, dialogy byly na přesdržku). Aktuální hodnocení 71% nejde brát vážně, protože to očividně zatim z většiny hodnotili jen velký fanoušci Kevina Smithe. Na druhou stranu, nikdo jinej už to asi nikdy neuvidí =/. (35%) ()

CptPeroxid 

všechny recenze uživatele

Na začátku mi to tlačilo na žaludek, měl jsem nutkání to vypnout. Koukat na teplýho klauna mi nedělalo 2x dobře, ale pak se stalo něco nečekaného. Dost dobrá rape revenge. ()

LBsmoke 

všechny recenze uživatele

2-3* nevím zaprvé sem od toho čekal něco úplně jinačího (příde mi trochu zavádějící komentář AngelAngie) a zadruhé to mohlo být podané trochu jiným způsobem, aby ten vesměs třeba i zajímavý a závěrem trošku vtipný námět nevizněl tak nudně.. některé části sou docela slušné po tom co ho "vobtáhnou" ale takovýhle film lehce vyšumí.. ()

koci 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz hodně muziky, i když nejde o hitovky. Dostal jsem se k Vulgaru díky TV show Comic Book Men, a právě díky ní jsem si Vulgar docela vychutnal, protože jsem věděl, že tohle natočila banda kámošů za pár babek. A je to z toho cítit. Zápletka je velmi jednoduchá (Smithovy zápletky také bývají), jenomže Bryan postrádá jistý osobitý punc, originálnost, které Smith má například v dialozích, v práci s hercem a ve svižném střihu. A humor tu byl trochu moc chtěný... ()

Reklama

Reklama