Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adrien je mladý zázračný klavírista. Po neúspěchu na významné soutěži se psychicky zhroutí a stane se ladičem pian. Aby se vyrovnal s novou situací, začne se skrývat pod maskou slepce, aby pronikl do soukromí svých zákazníků. Díky tomuto klamu začne Adrien opět milovat hudbu. Po nějaké době, kdy pozoruje věci, které nemá, se ale Adrien chytí do vlastní pasti. (Festival francouzského filmu)

(více)

Recenze (29)

easaque 

všechny recenze uživatele

4* Věc nevídaná - kraťas, který má skoro 90%, to přece musím vidět. Tak jsem si ho našel na YouTube (bohužel chybí české titulky, tak neznalý cizích jazyků musí pro pochopení vzít zavděk automatickým překladem). A musím uznat, že má slušný nápad, příběh, atmosféru i po filmové stránce je velmi dobrý. Proto ho rád doporučím dál. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na úsměvný krátkometrážní filmeček, ale jednou návštěvou ladiče pian se to dost zvrtlo. Líbila se mi jak ta pozitivní část o odhazování zábran a větší důvěře, ale super byla i ta napínavá část...jsem hrozně zvědavá, jak by to dopadlo :) originální nápad, ale že by to se mnou zacloumalo na 5*, to zase ne. ()

Reklama

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Krásný příběh, skvělá režie, příjemné tempo, skvělá kamera. Drama, který patří na plátno. Působivý závěr tají dech. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Aneb jak je možné horor, respektive thriller pojmout celkem poeticky a představit divákovi zajímavý příběh a do toho ještě zajímavé vyústění. Hlavní postava je přece jen někdo, do ve vás hned vzbudí emoce, ale to, co se jí stane, je přece jen trochu nečekané. Z tohoto důvodu - a především díky němu - stojí za to se na film podívat. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama