Reklama

Reklama

Otevřené srdce

  • Francie À cœur ouvert (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mila a Javier jsou oba renomovaní chirurgové, kteří milují svou práci a již deset let také velmi vášnivě sebe navzájem. Svojí lásce věnují každodenní péči, aby jim nezevšedněla. Nicméně Mila nečekaně otěhotní a Javier se dostává pod čím dál tím větší tlak v práci, což ho nutí pít - víc a víc. To však vede k suspendaci v práci. Javier bojuje s démonem alkoholu a čím dál tím víc se s Milou odcizují, což je pro jejich manželství skutečná hrozba. Javier však udělá vše pro to, aby Milu získal zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (6)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Příběh těhle postav je hluboký a vyzařuje z něho opravdovost a upřímnost. Výborně J. Binoche, u ní to ani jinak nejde. Akorát pro mě byly otevřené srdce místy dlouhé, paradoxně, přestože má tenhle snímek pohých 87 minut. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Divný film. Stále ožratý Ramiréz orbi bordel a väčšinou bezdôvodne a tá husa je s ním. A záver poňatí alegoricky pri ktorom si divák asi má vybrať podľa svojho gusta, že ako to skončilo. No, čakal som viac. 1 z 5 ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Ten závěr jsem popravdě nepobral, takže budu žít v blahé nevědomosti, jak to vlastně dopadlo. Jinak ale Javier na zabití - fakt nesympatická postava a chování Mily (to, že s ním pořád byla) jsem taky nechápal. Celkem nuda. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama