Reklama

Reklama

Don’t Touch me Please

všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Francie, 2010, 40 min

Obsahy(1)

Hudební a sexy němý film. Námět: milostná rošáda. Postavy, které vymýšlí čísla (sem tam kouzelnická). Každý má svůj protějšek, své druhé já, svou píseň, tak jako ke každé postavě náleží její príběh a kulisy. (Festival francouzského filmu)

Recenze (4)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Umělecký intelektuální film. Brrr. Žádná nadszávka, vtip. Americké songy? Proboha proč? Copak Francouzi nmaj vlastní love songy?? Kino po čtyřiceti minutách tleskalo nadšením - že film skončil. A nepomohla ani tomu ta masturbující holka. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Nejlepší moment filmu byly úvodní titulky - vtipně se zobrazující název filmu. Tím měl tenhle krátký film skončit.40 minut reálného času, ale zdálo se to jako 40 let. ()

Perfo 

všechny recenze uživatele

Pseudointelektuální "warhol" nuda u které celé kino málem zheblo a já s ním. Od odpadu to zachránila pasáž, mezi mladíkem a barmankou ... ()

wocicko 

všechny recenze uživatele

Čtyřicet minut je moc, mělo se to sestříhat na polovic a byl by to nevšední umělecký zážitek. Některé "kapitoly" byly fakt skvělé - vybarvení černobílého filmu při lití koktejl mě vzalo, ale mělo to tam skončit :-) ()

Reklama

Reklama