Reklama

Reklama

Another GANTZ

(TV film)
všechny plakáty
Mysteriózní / Sci-Fi
Japonsko, 2011, 99 min

Obsahy(1)

Novinář Kikuchi se na internetu náhodou dostane k záhadnému souboru. V tom se dočte cosi o bytě s jedním pokojem, ze kterého černá koule jménem GANTZ posílá lidi na vražedné mise. Kromě toho najde zmínky o lidech, kteří zemřeli při nehodě, avšak nadále si žijí své životy jako by se nic nestalo a ihned se proto pouští do vyšetřování. (Raztubyl)

(více)

Recenze (3)

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem se znova koukal na první díl s pár scénami navíc a to mě opravdu vůbec nebavilo a dávám nejnižší možné hodnocení. Všechny tři Gantz filmy mě fakt ohromně zklamali a můžu jen doufat že alespoň animovaný O bude stát za něco. 10%---- 1/10 IMDb ()

Reklama

Raztubyl 

všechny recenze uživatele

Alternativní verze prvního dílu GANTZe, vyprávěná z pohledu jakéhosi novináře, jenž zjišťuje co to ten GANTZ vlastně je. Kromě toho se tahle verze více zaměřuje na ostatní postavy z prvního dílu a je o půl hodiny kratší. Je sice zajímavé sledovat příběh částečně z jiné perspektivy, nicméně zas tolik nového film nepřinesl a postava novináře je dost podivně odbytá. Celé mi to připadá jako nějaké DLC, se scénami jež se nevešly do původního filmu, slepené narychlo novou dějovou linkou. ()

Zajímavosti (1)

  • Another Gantz byl vytvořen sestříháním prvního dílu filmu Gantz (2010) s nově dotočenými scénami a vysílán na Nippon TV těsně před uvedením druhého dílu Gantz: Perfect Answer (2011) do kin. (Raztubyl)

Reklama

Reklama