Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentura Willa Griffitha (Andrew Stevens) „Noční oči“ má nový případ. Stará se o bezpečnost televizní hvězdy Zoe Clairmont (Shannon Tweed), jíž soustavně obtěžuje bývalý přítel Dan. Toho ještě více rozlítí, když Zoe podlehne kouzlu švarného hlídače Willa, který její city opětuje. Situace se navíc zkomplikuje, když Willův obchodní konkurent Cassidy získá video nahrávky jejich milostných hrátek a rozhodne se dvojici vydírat. (J.Connor)

(více)

Recenze (1)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Oops, he did it again.. Andrew Stevens vrací potřetí úder jako krpatý milovník a neohrožený bezpečák se šmíráckými sklony. Podruhé mu u toho dělá společnost Shannon Tweed, která v minulém díle hrála úplně někoho jiného. Trojka nočních očí je navíc Stevensova ryze autorská záležitost - hlavní role, režie, scénář a produkce, přičemž se jedná o vyzrálé dílo, místy až rodinného charakteru, kde se řeší i nenaplněné životy béčkových herců. Inu klump, jak má být, nicméně ne evil klump, Noční oči nerozčílí. Filmovou zajímavostí je jistě to, že závěrečné rozuzlení a souboj se odehrají na MULLHOLLAND DRIVE. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen ve lhůtě jednoho měsíce mezi 30. listopadem a 29. prosincem 1992, a to v kalifornském Los Angeles. (Borrtex)

Reklama

Reklama