Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úsměvná komedie o tom, co se vše může stát na Štědrý den. Příběh manželů, očekávajících na Štědrý den poprvé přírůstek do rodiny, a staré paní, která odejde z Domova důchodců ke svému synovi. Toho však nezastihne doma, protože odvezl manželku do porodnice. Nakonec se sejdou všichni u nich v bytě, porodní poplach byl totiž planý, a manželku proto pustili domů. Ovšem kvůli úklidu a psychickému rozrušení se porodní bolesti znovu dostaví, a tentokrát skutečné... (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak v první řadě je třeba říct, že úvodní text je mimo. Syn staré paní odešel a na matku jednoduše zapomněl. Manželé, kteří byli společně odvezeni do nemocnice a pak propuštěni, a u kterých trávila paní Rosůlková čas nebyli její rodinou, ale náhodnými kolemjdoucími. Možná se jedná o vcelku banální příběh, ale mě se docela líbilo to poselství i s docela milým koncem. A zase je třeba dodat, že se už jedná o dobový film. Dnes by se něco podobného prostě nemohlo stát, tedy skoro. V době mobilů by se mladí prostě domluvili snadno stejně jako babča s rodinou. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodová malá štědrovečení komedie o nástrahách osudu v dobách, kdy neexistovaly mobily a lidé se museli spolehnout na létání do telefonní budky třeba i v případě porodu. A při tom se dalo prožít spoustu dobrodružství a potkat spoustu lidí, třeba i jednu opuštěnou babičku. Hudba: Milan Gaginský & Bohumil Lepič ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

očekávaná nekvalita, ignoroval sem varování v podobě faktu, že komedie o sobě musí prohlašovat, že je úsměvná. Děj byl nudný, nijaký a ani nic dalšího nemělo moc šancí být dobrými ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Kratičká lehce úsměvná televizní povídka z období vánoc, která je tak absurdní, až je miloučká. Vzbuzuje soucit nad starou paní z domova důchodců, vyvolává úsměv nad ztřeštěností mladíka a jeho divoké noci a také radost nad narozením dítěte. Vlastně dává takové poselství, že si lidé mají pomáhat. Může se vám to totiž velmi dobře vyplatit. Ryze televizní tvorba má svá specifika a ta je tady v plné míře naplněna. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama