Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na přímořské městečko udeří velmi silná bouře, která si vyžádá obrovské škody a lidské ztráty. V této bouři se ztratí i rybářská a vyhlídková loď a také dopravní letadlo. Všichni předpokládají, že běsnění přírody nemohl nikdo z nich přežít. Ale nemají pravdu, osud tomu zřejmě chtěl a všichni ti co přežili, se setkávají. Musí se spojit a společně najít cestu k záchraně, ale nebude to vůbec snadné. (Chupacabre)

(více)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Totohle filmu jsem se bál jak čert kříže, a to z důvodu že Cardoneho předešlý titul je Tintorera(nebo spíše spolupráce) kterej byl šíleně debilní a o ničem, naneštěstí tohle je o něco víc. Bál jsem se že film který trvá přes dvě hodiny nemůže utáhnout jen parta lidí ztroskotána na lodi, ale budiž dopadlo to dobře. Věděl jsem že nemůžu čekat nijak moc ale dostal jsem kvalitní dílo. Sice tu občas zavládne nuda(to hlavně scény na souši kterých je ale minimum), ale přes to jsem film dokoukal bez problémů. Kdo čeká čistě žraločí film bude zklamán, žralok se tu vyskytuje málokdy a v prvních 80 minutách skoro vůbec. Nejvíce mi vadila vražda psa, to si rejža mohl odpustit. Stejně tak délku filmu, neříkám já se bavil a moc mě to nenudilo ale mohl to zkrátit. Pár postav tu bylo krajně nepříjemných a ani s jednou jsem moc nesympatizoval. Ale jak říkám dokoukal jsem to v pohodě. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia sa proste nesr@li a povedali si, že by bol dobrý nápad spojiť v tej dobe dva mimoriadne populárne filmové žánre, v jeden celok. Katastrofický žáner a ekohoror. Každý je tu zastúpený. Ten prvý zmienený v prvých 20tich minútach, ten druhý v poslednej desaťminútovke. Medzi tým, ide o nudný hodinu aj pol dlhý survival, ktorý svojou nenápaditosťou a obkecanosťou, ťahá snímok rovno do slaného mora, obkoleseného okolo preživších titulnej katastrofy. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento nepříliš známý mexický film je směsicí nejrůznějších žánrů, ale nejčastěji je uváděn jako katastrofické drama nebo survival horror. No já bych se sice přikláněl spíše k první verzi, ale je zde k vidění i několik žraločích útoků, podříznutí psa nebo náznakové jezení lidského masa. Zoufalá situace často vyžaduje zoufalé rozhodnutí a tady si to přeživší opravdu vytrpěli až do hořkého konce. Nikdy bych se nechtěl ocitnout v jejich kůži. Nenechte se odradit nepříliš velkým hodnocením na internetu, protože existují dvě verze filmu a já měl to štěstí (neštěstí), že jsem viděl jak nesestříhanou verzi 114 minut, tak i tu zkrácenou 97 minut.    Fandové hororového žánru budou však nejspíš zklamáni. Žraločích útoků je tu jen pár a většinou vypadají tak, že je postava stažena pod vodu, vše se zbarví do ruda a následně sledujeme žraloka, kterak v hubě žvýká nějaké maso zabalené do hader v barvách oběti. To podřezání psa, to už byla jiná „káva“. Hlavní prim tu totiž hraje dramatická stránka příběhu, zoufalé snažení přežít a postavit se nepřízni osudu – všechny tři skupiny prožijí různé trable.    Úvodní zničení přímořského městečka však bylo natočené velmi slušně. Posledních deset minut se už nese v duchu přežít, nebo být sežrán. Žraloci úřadují, panika narůstá a přežije jen zlomek ze všech postav. Tak nějak to mám v podobných filmech rád, ovšem je potřeba říci, že zde bylo i dost slabších pasáží, které někdy i nudily. Ani to mi však nezabrání, abych byl ve finále s tímto filmem spíše spokojený. 50% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama