Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Cenu Akademie® nominovaný scenárista Stuart Blumberg (Děcka jsou v pohodě, 2010) uvádí svůj režijní debut plný ostrého vtipu a dojemných momentů. Mark Ruffalo, držitel Oscara® Tim Robbins a Josh Gad (muzikál "The Book of Mormon") vévodí hvězdnému obsazení fi lmu o třech mužích, které spojuje na první pohled neviditelná, o to ale nepříjemnější diagnóza – závislost na sexu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (53)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Standardní poctivé "nezávislé" drámo se všemi plusy (dobří herci, řemeslná kvalita, líbivá hudba, hezky se na to kouká) a mínusy (přecitlivělé,klišovité, naprosto nezapamatovatelné, tuctové, zašatulkované) co k tomu patří. Tady mi navíc přišlo, že jde o další z momentálně módní série filmů vzniknuvších pouze proto, aby upozornily na nějakou opomíjenou, či vysmívanou civilizační chorobu (tentokrát závislost na sexu). V tomto případě se však nedaří hlavní hrdiny ukázat jako nemocné lidi, nýbrž pořád jen jako bandu nadržených blbů...Ale Gwyneth je pořád kost jak sviňa. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch filmů, kterým velmi ubližuje naprosto nevyhovující český překlad. Plakát, jeho kompozice a i ty barvy asociují, že jde o další řadovou romantickou komedii, která by snad mohla být něčím jiná, vzhledem k obsazení. Máme tu klasicky krásnou (jemnou až křehkou) Gwyneth Paltrow, něžnou zralou Joely Richardson a drsnou P!nk (Alecii Moore). Ale Thanks for Sharing je příběh o tom, jak těžký je život se závislostí. Dvojice partnerských vztahů se vyvíjí podle toho, jak úspěšně abstinují muži bojující se závislostí na sexu. A pro jejich protějšky je to samozřejmě výzva. Třetí pár tvoří přátelé z podpůrné skupiny. Není to komedie, ale film o naději. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné, ale celkom zaujímavé a rozhodne som sa nenudil, aj keď ako komédia mi to v zásade určite neprišlo - možno až na pár ironických a sarkastických hlášok, ktoré často situáciu vystihli. Námet o závislosti na sexe je však na zamyslenie, aj keď mi to prišlo trochu moc prehnané, že by sa niekto až tak strašne nedokázal ovládať. Avšak bol to zároveň aj film o priateľstve, vzájomnej opore a spolupatričnosti, no a veľmi sa mi páčilo ako tu bolo vyjadrené, že človek sám o sebe si často pomôcť nevie, no s morálnou podporou ľudí (hoci s rovnakým problémom) sa hneď čelí všetkému ľahšie. Napodiv ma Mark Ruffalo až tak nebavil, zato Josh Gad veľmi milo prekvapil. No a pri pohľade na Dede som sa divil, že ako strašne sa podobá na Pink - a napokon to predsa len bola ona. Takže celkom fajn, aj keď ten zlom v deji mohol byť podľa mňa aj oveľa skôr a zároveň mi to potom prišlo také nedotiahnuté. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ruffalo aj Paltrow veľmi dobre, iskrilo to tam. Paltrow vyzerá s príbudajúcimi rokmi stále lepšie. S tou poradňou to bolo celkom zaujímavé, otázka ale je, chcel by sa nejaký chlap liečiť zo závislosti na sexe?  Úloha Pink takisto prekvapila, zvládla to na výbornú. Príbehovo ale film neponúka mnoho. Taká klasická priemerná romantická komédia. Ale zasmejete sa len párkrát. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Velmi těžko hodnotitelný film s tématem, který není až tak proklamován. Kdo to nezažil, nemůže soudit ty, kteří si tím peklem prochází. Před xxx lety jsem jednoho takového člověka poznala a bylo mně ho hrozně líto a rozhodně mi to nepřišlo k smíchu. Také s tím chodil na psychoterapii Je to vážně utrpení. Tady se to tvůrci snažili tak nějak polidštit a předložit s mírnou nadsázkou. Osobně si myslím, že bylo velmi dobře, že tam bylo víc variant a tak to divákovi víc zpřístupnit, ale nedivím se sinusoidovému hodnocení. Kdo se s tím nikdy nesetkal, neví............. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama