Reklama

Reklama

Bokura ga ita: Part 2

  • Japonsko 僕等がいた 前篇 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jano odešel s matkou do Tokia, ale s Nanami si slíbili, že se znovu setkají. I přes vzdálenost, kterou mezi sebou mají, udržují kontakt, píší si a volají. Jenomže jednoho dne Jano přestane. Jako by se po něm slehla zem. Proč? Mohou se ti dva ještě někdy znovu setkat? (Zíza)

Recenze (5)

ainny 

všechny recenze uživatele

Když jsem jedničce dala pět hvězdiček a bylo to tak na 4,5, tak teď dám čtyři, aby se to vyrovnalo. I dvojka se mi líbila, zajímal mě hlavně vývoj Ikutovy postavy, protože o to tam šlo. Nanami byla fádní a její postava si držela svoji vcelku nekomplikovanou linku. Chvílemi jsem měla pocit, jako kdyby byl střihač při finální úpravě pod vlivem. Byly tam části, které mi přišly nelogické a prostě jsem je nepobrala. Ale možná to byl jenom můj problém a ve střižně se jim políčka filmu nepomíchala. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Pěkný jako první díl, ve výsledku to pro mě nebylo ani horší ani lepší, drželo si to stejnou úroveň. Něco se mi líbilo víc, něco zas bylo takové... no... řekněme zvláštní. Přišlo mi to smutnější, že jsem si několikrát říkala, jaký klacky si scénárista ještě vymyslí, aby je hodil hlavnímu hrdinovi pod nohy, na kterého je to především zaměřený. Juriko tentokrát moc prostoru nedostala. Kladem pro mě byl příběh - líbilo se mi propletení osudů nových a starých hrdinů, a časový posun, který víc odpovídal vzhledu a chování postav. Místy jsem ale nepobírala Janovo chování, ale na ten typ chování jsem si už v asijských filmech zvykla, takže jsem si tím nenechala zkazit náladu a bavila se až do konce, návrat do starých prostor film hezky zakončil. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Tenkrát jsme dokola opakovali ty samé chyby, ale i tak jsme pořád běželi vpřed a věřili v nesmrtelnost. Jednoho dne, když najednou přestaneme běžet, pro nás, kteří již vědí, že není žádná nesmrtelnost, naše minulá já navždy budou lidé, kteří tehdy tolik zářili." ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Přestože dějově je to asi zajímavější než první film, tempo tohohle snímku mi absolutně nesedlo. Navíc sice jsem schopná akceptovat chování některých postav, to ale nemění nic na tom, že ho nechápu. Fanouškům anime se to asi líbit bude. Já nic zvláštního nečekala a ani se nic zvláštního nekonalo. ()

Reklama

Reklama