Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sacha (Gad Elmaleh) čerpá energiu pre život z troch vecí: priateľov, hry na klavír a večierkov. Každú noc hrá v džezovom klube a svoj deň obvykle končí nadviazaním krátkodobého vzťahu s peknou ženou. Napriek tomu však stále nenašiel tú pravú, má strach z detí a žije iba pre dnešok. Charlotte (Sophie Marceau) je dvakrát rozvedená úspešná kariéristka s tromi deťmi, v živote ktorej láska zdanlivo nemá miesto. Obaja sú takí rozdielni, že sa ani nemali nikdy stretnúť. Osud to však plánuje inak a Charlotte počas jedného daždivého popoludnia náhodou Sachu stretne. Životy ich oboch sa navždy zmenia a je z toho láska na prvý pohľad. Otázkou zostáva, či je tejto lásky dosť aj pre Charlottine deti. (Incantator)

(více)

Recenze (22)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Běž Rocky, utíkej Forreste! Pouze tento povzbuzující výkřik měl tu čest mě opravdu pobavit, ale zároveň stvrdil dojem, že se v podstatě dívám na "americkou francouzštinu" s omšelou zápletkou a divnými komickými typy, až na krásnou Sophii Marceau, ovšem. Nic, co bych si chtěla v několika příštích letech dobrovolně zopakovat. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mně přišlo, jako kdyby hlavní hrdinové trénovali na olympiádu, furt lítali sem a tam. Film působil pohodově, ale děsně zmatečně a zrychleně. Jediný co fungovalo byly dialogy a herecký výkony krásné Sophie (jako chlap zářím štěstím, když vidím, že Sophie se ve filmech pořád nestydí - nemá totiž už asi 30. let za co ) a pohodového Gadyho (jako filmovej fanoušek zářím štěstím, když vidím, že Gady dokáže zahrát cokoli ) . ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Milenec z postele letí... ukrýt se před zraky dětí.“ Romanťárna sladká jak cukrkandl, ale nešť. Sophie Marceau je kočka všech koček a Gadovi Elmalehovi jsem jeho roli upřímně záviděl. Na jeho místě bych jisté scény schválně kazil, aby se musely natáčet znovu a znovu... patnáct, šestnáctkrát! Paříž, La GRANDE ARCHE: [][] Jakou metodu použije zkušený svůdník při námluvách? ♫♪ Zahraje své vyvolené na piáno, nosem. ♫♪ Zleje ji vodou od hlavy k patě, opakovaně. ♫♪ Drcne ji do zadku urvaným umyvadlem, pořádně. ♫♪ Naučí jeji děti smrkat šroubky a matice. ♫♪ Rozesměje ji. A znovu... a zase... [][] Protože úsměv ženy je klíč k jejímu srdci. A každá žena je nejkrásnější když se směje. Nešikovným instalatérům a (manželské) romantice čtyřikrát zdar! ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Film byl plnej krasy - mejch milovanejch satu, milovanyho klaviru, s milovanym spanelskym dabingem. Bez titulku to byl trochu hardcore, ale dalo se porozumet vsemu. Bylo to o hory prenasejici lasce na prvni pohled, o chlapskejch chybach, ktery bolej, ale udajne nic neznamenaj, o zenskym porozumeni a o tom, ze laska je proste vecna. Tyhle otrepany fraze pouzivam proto, ze v tomhle duchu je film proste natocenej, ale priznam se, ze mi to vyjimecne nevadilo. Mela jsem na jemnou komedii plnou uzasne vtipnyho humoru zrovna naladu, tak jsem dostala, co jsem potrebovala. Jediny, co bych vytkla, je snaha nacpat do filmu co nejvic proflaknutejch skladeb. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Romcom, který se přes nemalý množství nemalých kladů jednoduše nedá napařit pět hvězdiček. Na to má až příliš ohranej námět, při jehož rozvíjení si ke všemu pranic nekomplikuje, a tak člověka, co měl z dětí původně panickou hrůzu, nakonec nechává s rodinkou o třech harantech splynout až záhadně rychle a hladce. Nicméně těch prvotřídních atributů na vyvážení se v Un Bonheur n'arrive jamais seul pořád najde značný množství. V první řadě je nutno zkonstatovat, že Sophie by svuj sex-appeal mohla i přes dotírající padesátku dál v klidu vyvážet. V druhý řadě je třeba obligátně ocenit komediální talent Gada Elmaleha. A mimoto jsou tu ještě plusový titěrnosti jako hravá kamera, slovní hříčky, klavír a Sophie Marceau. Jo, pardon, tu už jsem vlastně jmenoval. O:-) --- "Byli jsme spolu ve volném vztahu. Já byla Vztah, on byl Volný." ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první spolupráci mezi Sophie Marceau a Gadem Elmalehem. (claudel)

Reklama

Reklama