Reklama

Reklama

Přímo do srdce

Obsahy(1)

Adam a Ben jsou kamarádi od dětství, a navzdory svým odlišným povahám vystudovali stejnou školu. Jednoho dne spolu potkali krásnou barmanku Ninu, se kterou se Adam později i oženil. Benova manželka Kat dává přednost své kariéře, a Ben v sobě cítí závist k perfektnímu vztahu svého přítele. Jednou když jsou Adam a Kat mimo, Ben se neovládne a Ninu políbí, ta jeho polibek opětuje a oba skončí spolu v posteli. Napětí v tomto kruhu "přátel" roste, a aféra vyjde rychle najevo. Ben cítí vinu, Adam má zlomené srdce - jak se oba dávní přátelé dokážou vypořádat s tím, co cítí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Musak 

všechny recenze uživatele

No mě to přišlo vcelku nízkorozpočtový. 4 herci figurující v celém filmu. Pána u stánku a manžela Niny, kteří se tam obevili na pár vteřin nepočítám. Hudba žádná a dialogy mi místy přišli docela uhozený. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Příběh čtveřice přátel jejichž osudy sledujeme retrospektivně od seznámení po ústřední zápletku nevěry. Někdy to tak osud chce, že chvilkový románek dokáže zničit i čtyři životy ! Nadprůměrné romantické drama s jako vždy neodolatelnou Claire Forlani v jedné z hlavních rolí. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama