Reklama

Reklama

Vegas, Baby!

Krátkometrážní / Komedie / Drama / Fantasy
Velká Británie, 2011, 8 min

Obsahy(1)

Jedná se o speciál k seriálu Misfits, ve kterém jedna z hlavních postav Nathan (Robert Sheehan) odjíždí do Las Vegas, aby zde díky jeho nové schopnosti vydělal spoustu peněz. Hlavní hrdina však není z nejbystřejších. (Scelleton)

Recenze (81)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Když už herec nechce hrát v seriálu, musí se scenáristé zbavit postavy. Misfits mají naštěstí tu výhodu, že jsou i z průseru schopni stvořit něco skvělého. Tenhle kraťas samozřejmě nedosahuje geniality běžných dílů, ale i tak se v něm najde víc vtipů než v kdejaké celovečerní komedii. Ale škoda Nathana, takového retarda pohledat. 80% ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Je dobře, že to natočili, protože není u seriálu nic trapnějšího, než když zmizí postava a scénáristé to pak zachraňují dovysvětlováním prostřednictvím jiných postav bez účasti původního představitele. Potud je to obstojné, jinak průměr. Už to ani na okamžik nemá tu jiskru libovolné scény z libovolného dílu první či druhé série. 60% ()

Reklama

Alice02 

všechny recenze uživatele

U mě bude Nathan (s Kelly a Simonem) vždycky číslo jedna. Všichni se zde zmiňují o přílišné krátkosti snímku, s tím víceméně souhlasím. Ale na objasnění Nathanova odchodu to stačilo. Jen si myslím, že kdyby zapojil mozek, tak se díky své schopnosti z toho maléru do jakého ho dostala vyseká. No, možná 5 hvězd není jen za emotivní zážitek, ale také z nostalgie ;) PS: Děkuji za odkaz od Kjuka a velmi výstižný komentář uživatele Ollie235. ()

ES13 

všechny recenze uživatele

3.sérii ani 4 si rozhodně stahovat nebudu. Každej je z Rudyho unešenej, ale mě pobavila jen hláška a to v úvodu seriálu o hovně v hajzlu. Ale tim to zkončilo. Postupně vyšoupli celej tým Misfits a zůstal jenom černoušek bubu (nejsem rasista), kterýho sem od 1.série nemusela. Jak si věčne olizoval rty, když se snažil hrát na baliče... vatáčka! Zkrátka vyšoupnutim těch hlavních komediantů, jako Nathan, Kelly nebo idiotsky přitroublího ,,Berryho" :D to total podělali! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jako vysvětlení změn ve třetí sérii Misfits je tenhle webfilm důležitý. Ale jak už to bývá u Zmetků obvyklé, tím, že se tu mluví sprostě nic nezachráníte. Nathan byl klíč k úspěchu Misfits. I když jsem ho nikdy nemusel, byl tahout, o tom žádná. Jsem zvědavý, jak se seriálu bude bez něj dařit. Každopádně jsem rád, že má jen 37 dílů. Víc bych asi nedal. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se o první epizodu, která se odehrává mimo Wertham. (ManOfPhoenix)
  • S výjimkou vánoční 7. epizody 2. série se jedná o první díl seriálu, který byl nějak pojmenován. (ManOfPhoenix)
  • Přijmení Johna Moraitise, který si v této epizodě zahrál šéfa ochranky, bylo špatně napsáno do titulků. Místo Moraitis bylo napsáno Moriatis. (ManOfPhoenix)

Reklama

Reklama