Reklama

Reklama

New York, 1974. Padesátiletý Chris (Clive Owen), byl právě propuštěn za dobré chování po mnohaletém vězení za vraždu. Venku na něj čeká jeho mladší bratr Frank (Billy Crudup), policista s perspektivní budoucností. Chris a Frank byli vždy odlišní, ale pokrevní vazby mezi nimi vždy fungovaly dokonale a pevně. Chris dostává šanci k návratu do běžného života. Frank ho ubytovává u sebe doma a nachází mu práci. Chris už ale není schopen žít „normální“ život. Opět se ocitá na šikmé plose zločinu a Frank ho vymazává ze svého života. To už je ale příliš pozdě, protože osudem obou bratrů je zůstat navždy spolu. (Magic Box)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (123)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Smotánkové obsadenie, parádna sedemdesiatková atmosféra, skvelý námet. Avšak priemerne napísaný scenár a ničím neohurujúca réžia. Ale zase skvele vypointované. No a potom hodnoťte. Vzhľadom na niektoré kauzálne záležitosti, s ktorými sa neviem akosi zmieriť, musím ale hodnotiť nižšie než by som chcel. Ak by tu nebol ten masaker a Chris nebol až tak prehnane extrémny debil, Blood Ties by podľa mňa fungovalo výrazne lepšie. V realite by zrejme Frank rezignoval na brata už skôr, ale osobne si myslím, že niektoré záležitosti sa mali lepšie doriešiť predovšetkým v scenári. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát viděná rozepře dvou bratrů na rozdílných stranách zákona zde nezískává žádný nový rozměr, ale přesto dokáže zaujmout a závěrečná katarze i zapůsobit. Přes jistou 'střípkovitost' a plochost se totiž důkladné, v pomalém tempu dirigované seznámení s vypjatými rodinnými vztahy nakonec dostane pod kůži, také díky povedené sedmdesátkové retro atmosféře a ozdobnému triu Marion, Mila a Zoe navrch. ()

Reklama

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Já vím, že přijdeš. Seš dobrej chlap." Dva rozdílní bratři, jeden na straně dobra a druhý na straně zla. Mám rád kriminální klasiky ale tenhle pokus vyšel tak na půl. Hvězdné obsazení nemá chvílemi tak trochu co zajímavého hrát. Jde především o rodinné vazby a lidské hodnoty.  6/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

velmi dobře obsazené rodinné drama (pod pojmem kriminálka si představuju trošku něco jiného) se solidní "retro" atmosférou,které ze všeho nejvíc připomíná Kill The Irishman.Bohužel i díky přepálené stopáži z toho všeho nedokáže Canet vytěžit víc než jen lehce nadprůměrný kousek na jedno podívání a to je veliká škoda...60% ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Páčil sa mi dobre vykreslený vzťah našich bratov, ktorí ako sa hovorí, stáli na opačných koncoch zákona. Clive síce chcel byť slušný, ale začalo mu vadiť, že nie je schopný zaistiť svojej frajerke drahý kameň na prstenníčku a tak strelil do hláv zopár ľudí. Kto by to neurobil že? A tak už len pozeráme, ako jeden z bratov prácu stráca, druhý si naopak rozbieha slušné podnikanie a nakoniec sa dočkáme šesť sekundového napätia. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (6)

  • Mila Kunis musela kvůli své roli narozdíl od většiny ostatních filmů naopak přibrat. (R´Hell)
  • Natáčení probíhalo v New Yorku. (wohna)

Reklama

Reklama