Reklama

Reklama

Němá hrůza

  • USA Keepsake
všechny plakáty

Obsahy(1)

Janine je mladá žena, která je na cestě ke svému novému životu. Na opuštěné silnici se jí stane podivná nehoda, přichází volání o pomoc, brzy nastane boj o přežití. Janine se brzy ocitne v pasti, v prohnilém světě zkaženosti a mučení. Je uvězněna ve sklepě a na to, aby se současnou situací něco udělala, má třicet dní, jinak... (Vengeance6)

(více)

Recenze (7)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celkom brutálny hororík pre milovníkov krvavých exploitation. Psychopat unesie ženskú a uväzní ju v pivnici svojho domu medzi ostatné rozkladajúce sa "trofeje", popritom ju z času na čas tyranizuje (veď musí predsa poslúchať) a loví ďalšie slečinky, ktoré však dopadnú ešte oveľa horšie. Tam som si na poniektorých scénach zgustol (je tu napr. porcovanie, vytrhávanie zubov, jazyka a podobné chuťovky), takže to dokonca vyzeralo na vyššie hodnotenie, aj keď dej stál celú dobu na mieste. Vadili mi len predstavy hlavnej hrdinky v podobe flashbackov do minulosti, ktoré boli dosť rušivé a najmä zbytočné. Napríklad ten zombík, to čo malo znamenať? Ešte horšie to dopadlo v závere, tam, kde som čakal ten najväčší masaker. O sklamanie sa však v mojom prípade nejedná, 6/10 za brutalitku. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem to Viděl!! Psychický Terror, od První Minuty, to nabírá neskutečné Tempo! Ženská vtáhnuta do Sklepa, nic netušící, bude podléhat Němému Psychopatovi, který si občas vezme do kůlny nějakou Ženskou, a tam ji hezky Rozseká! Dojde na trhání Zubů Kleštěma, Vytrhnutí Jazyku, hrátky se Sekerou, Elektrošokový obojek! Celé, je to natočené Skvěle!! Akorát posledních 20 Minut jsem se ztrácel, a Konec byl pěkně na Nic! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Řekl bych až moc sympatický řidič odtahovky bez jazyka si vozí kunčofty v podobě ženských na svůj odlehlý statek, kde praktikuje krvavé zvrácenosti. Snímek hraje hned na několik stran zároveň, což mu vůbec nepomáhá. Gore je v pořádku, masky mrtvol a všeho možnýho jsou slabé. Psychologická úroveň je pouze průměrná, snové pasáže jsou o ničem. Logika chování hlavní postavy je průměrná, poměrně otevřené zakončení ve stylu RR je taky průměrné. Je to prostě slabší průměr....pokud se obejdete bez trhání obsahu dutiny ústní a podobných radostí, doporučuju spíš tuhle daleko psychologičtější a zvrácenější lahůdku. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Príbeh bol zaujímavý,lebo obeť pozorovala a skúmala toho psychopata čo ju uniesol a tým sa sama zdokonaľovala vo všetkých aspektoch.Len som nechápal prečo ju necháva nažive,keď ostatné také šťastie nemali.Spať k tomu psychopatovi nehovoril a troška mi to prekážalo lebo tam nebola tá slovná psychická zátaž na obete ako som zvyknutý.Ale tie vízie či sny ktoré mala hlavná hrdinka a môžem ich nazvať veľmi rušivými momentami a znepríjemňovali mi zážitok z filmu.Lebo nie vždy dávali zmysel a preto som sa v príbehu strácal.Je tam týranie,ponižovanie a aj psychický nátlak.Zase jeden s tých exploitation ktoré nemajú čím zaujať jedine drsnosťou a veľkou dávkou krvi ale pre mňa to je dosť málo. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Mínus čtyřicet za retrospektivy a některé fiktivní rozpravy. Vztekem jsem se u toho kousal do nohy. Sotva se začne něco dít, tak do toho vpadne nějaká taková debilní scéna. A co čtyřicet, šedesát procent strhnu, protože je tam toho fakt dost. A když to bylo asi po páté, přestal mne film bavit. Díval jsem se sice až do konce, ale spíše už jen ze zvědavosti. Škoda no, našlápnuto to mělo. Takto dám jen dvacítku za pár scén, které stály za vidění. No dobře, tak tedy dvacet navíc za ten konec s překvapení, no. Podruhé to vidět nechci. ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Tohle je přímý zásah do černého. Mladá žena je držena násilím někde ve sklepě a musí se dívat jak její hostitel mučí a zabjí ženy, které ulovil během dne, přičemž gore scény jsou opravdu jenom pro otrlé..... navíc znásobeno totálním psychickým terorem. Trošku mi tam vadily ty nevydařené duchařské postavy ve sklepě a docela rychlý závěr, kde zůstal viset ve vzduchu ten symbolický otazník, i tak ale jeden z nejlepších explotačních zážitků za poslední dobu. ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Nebola to až taká kravina ako sa zdala na začiatku. Sledujeme celkom svižný exploiták, s celkom slizký záporákom, ktorý si privedie do kôlni ženskú ktorá musí byť svedkom ako si privaža noc čo noc ďalšie obete. Príde aj na vytrhávanie zubov kliešťami, elektrošokový obojok, porcovanie častí, odseknutie jazykov, zadrátovanie sánky, aj keď ja by som to dotyčnej prial extrémne bolestivejšie. Nemôžem povedať, že by ma to nebavilo a neudržalo pri sledovaní. Záver bol celkom šokujúci. Jop, páčilo sa mi to! ()

Reklama

Reklama