Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Love story všedního dne. Haraldovi je čtyřicet let, pracuje jako inženýr a jeho život má přesný řád. Vilborg právě přišla o práci, je svobodná matka a život rozhodně nemá pod kontrolou. Seznámí se spolu během výletu do Osla, stráví spolu romantický víkend a po návratu domů na Island se pokoušejí ve vztahu pokračovat. Ale život doma je tak jiný než v Oslu, kde se za mimořádných okolností potkali. (Severská filmová zima)

(více)

Recenze (5)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Milé, spočiatku dokonale odzbrojujúce, pomaly ale strácajúce dych asi tak ako takmer každá "love story všedního dne". ()

danliofer 

všechny recenze uživatele

Tolik řízného humoru by od Islanďanů jeden nečekal. Holt, jeden se nesmí nechat zmást jejich ostrovní mentalitou, ani dlouhými zimami... :-) Osobně mi tento filmeček polechtal po dlouhé době náramně bránici. Když se ve filmu mluví o tom, že je to někde na hovno a pak se tam následně čistí septik... tak už můžete čekat, jak to dopadne:-) Velmi vřele doporučuji do dnů, kdy na vás padne depka. Člověk na tom nemůže už být hůř, než představitelka hlavní role, ale kde je naděje, tam je pořád na co se těšit:-) ()

dozana 

všechny recenze uživatele

SEVERSKÁ FILMOVÁ ZIMA v Kině Atlas. Pozvolna plynoucí, milý, místy ozbrojující příběh u kterého nevíte, jestli se máte dříve smát nebo brečet. Já jsem dělala oboje najednou. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama