Reklama

Reklama

Když se newyorská rádoby celebrita Imogene (Wiig) účastní svatební oslavy, začne jí být líto, že její přítel, s nímž žije, ji dosud nepožádal o ruku. S přítelkyněmi vymyslí plán, jak ho vmanipulovat do svatby, ale to se jí vymstí. Místo aby si ji vzal, oznámí jí, že ji opouští. Imogene ho chce zoufale získat zpět, a proto předstírá sebevraždu, aby v něm vzbudila soucit. Ale místo toho ji její excentrická matka Zelda (Bening) a zbytek její rodiny unesou do jejího rodného města. Je to bláznivá komedie ve stylu Ženy sobě o lásce, rodině a nacházení svých kořenů. (Filmbox)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (13)

Dlubal David 

všechny recenze uživatele

Nepřestává mě udivovat, jaké hovadiny se daj natočit. Jak hovadsky se daj natočit a jak hovadsky se daj zahrát. Obě hlavní představitelky jsou sice dobré herečky, ale s tímhle scénářem a režisérsko-producentským pojetím se dobře prostě zahrát nedá. ■ Že prej komedie. Směju se ještě teď! ■ (C) [36/100] ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kristen Wiig si pro sebe vytváří takovou menší škatulku žen, které jsou unavené životem, dostanou pořádnou pecku, nebo jsou prostě na hraně. Mají problémy. Snaží se z nich dostat osobitým způsobem tak, že se snaží všechny nasrat, ale nakonec všechno stejně bude v pohodě, i když se nejdřív všechno hodně pokazí. Sranda je to jen místy, jinak je to celkem obyčejné a malinko nuda. Na ten průměr si to ale ještě celkem dobře hrábne. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Kvalitních amerických komedií je jako šafránu. Tahle sice není zrovna extra vtipná, nicméně působí tak nějak správňácky ulítle. Škoda jen, že nemá promyšlenější příběh. Hodně mi však sedl styl humoru. Ovšem ani herecké obsazení nebylo vůbec špatné. Osobně mě mile překvapila představitelka titulní role Kristen Wiig, kterou jsem nikde zatím pořádně nezaregistrovala. Teď už si ji ale budu určitě pamatovat. (60%) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem se rozhodnul zhlédnout jako nějakou nenáročnou oddychovku. Ve výsledku to tak i fungovalo. Girl Most Likely rozhodně neohromí, ale ani neurazí. Scénář je suchý, už dříve v podobných variacích viděný, takže film těží zejména z celkem sympatického obsazení. Zkrátka snímek, který se vytratí z hlavy se začátkem závěrečných titulků, i když to se dalo celkem očekávat. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Film mě bavil od začátku do konce. Kristen Wiig je skvělá herečka a svou roli zvládla dobře. I přesto že jsem si přál lepší konec, je na druhou stranu lepší tak jak to dopadlo. A strašně moc jsem si přál aby Imogine v sobě našla tu odvahu a své snobské kamarádce aspoň jednu flákla. Za mě 4/5 protože jsem se dobře bavil. Nenáročný film plný úsměvných momentů. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama