Reklama

Reklama

The King Is Born

  • Slovensko Biblické príbehy - Narodil sa kráľ
USA, 1987, 30 min

Režie:

Richard Rich

Scénář:

Orson Scott Card

Obsahy(1)

Známý biblický příběh o narození Ježíše Krista, který díky modernímu a dynamickému zpracování přímo ožívá před našima očima. Kreslené příběhy z Bible nejsou jen nevšedním uměleckým zážitkem z precizní animátorské práce, ale zároveň přinášejí dětem hodnotné životní principy. (Matematicka)

Recenze (3)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Dost dobré, animace i dabing. Mohou se na to dívat děti i rodiče. Krátké, relativně samostatné příběhy, které na sebe navazují. ()

JohnRambo 

všechny recenze uživatele

Pre pobožných i ateistov, rozhodne pre všetky deti. Jednoduché spracovanie hlbokých myšlienok, ktoré neuškodia žiadnemu človeku každého veku. Odporúčam rodičom s malými deťmi, ktorí hľadajú v týchto temných časoch rozprávky bez rasovo-politicko-sexuálnej propagandy. Hodnotím na základe prvých 5-tich dielov z (asi) 36 dielnej série. Ďalej odporúčam BlueyNezbedný havran alebo Here we are ()

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Poměrně věrné zpracování biblických událostí vztahujících se k narození Ježíše v evangeliích podle Lukáše a Matouše. Zvěstování, putování do Betléma, narození Ježíše, pastýři, tři "králové", útěk do Egypta i Ježíšovo dětství. Méně uvěřitelná je pouze reakce Josefa, když za ním Maria přijde s novinkou, že čeká miminko (a ne s ním!). Jeden z lepších dílů edice "Animované biblické příběhy", vhodný ke shlédnutí především o Vánocích nebo v adventu. ()

Reklama

Reklama