Reklama

Reklama

Neoneun pet

Obsahy(1)

Eun-Yi je redaktorkou módneho časopisu. Jedného dňa nájde pred svojim domom tanečníka In-Ha, priateľa jej brata, ktorý si hľadá slušné bývanie. Keďže nemá kde bývať, prisľúbi Eun-Yi, že jej bude hrať zvieracieho maznáčika. Eun-Yi v tom vidí spôsob, ako sa vyrovnať so stratou jej zosnulého psa Moma. Veci sa však skomplikujú po príchode jej starej lásky z vysokoškolských čias. (ČSFD)

(více)

Recenze (17)

ainny 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale ani Jang Geun-seok nemůže nahradit MatsuJuna z japonské verze. Neznat ji, tak by mi tady dost věcí připadalo nelogických a nedotažených. Původně jsem na korejskou verzi vůbec nechtěla koukat, ale právě mužský hrdina mě "ukecal". Bylo tam pár chvilek, kdy jsem se uchechtla, ale výsledný dojem veškerý žádný. A protože jsem Kimi wa petto hodnotila třemi hvězdičkami, tak tady prostě musím jít mnohem níž. Jedna z nejslabších korejských věcí, které jsem zatím viděla. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Absurdní! :D Ale i přesto sledovatelné :) Navíc snad nikdy nebudu schopná odolat mému Jang Geun Seokovi, i když v některých scénách (zejména tanečních) vypadal opravdu jako holka :)). K filmu - příběh je vážně bizardní a abych pravdu řekla, nijak extra mě nezaujal. Kdyby nebylo sympatického hereckého obsazení, asi bych to ani nedokoukala. Je tam několik scén, které mě hodně rozesmály, ale celkově to prostě není to pravé ořechové. ()

Reklama

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Jo je to možná pro někoho bláznivé, ale mně to přijde jako vtipný nápad. Neviděla jsem japonskou verzi, ale chystám se na ní už brzy. A ano JKS v tom hraje celkovou roli (v mém hodnocení) ty jeho vlasy a pohledy taneční kreace :)) tomu se nejde než nesmát a žasnout nad tím. Celkově se mi líbily i vedlejší postavy a hlavní hrdinka Ha Neul Kim je mi velmi sympatická. (Viděno už několikrát a pouze v korejštině. sakra kde seženu titulky? nebo nebudu líná si je najít? :) ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Děj je absurdní – mladý muž hledá slušné bydlení, takže dámě slíbí, že bude hrát zvířecího mazlíčka a ona v tom vidí příležitost k návratu jejího zesnulého psa Momo. Téma je převzaté z mangy, na základě níž vznikl také japonský seriál, takže šílené téma by ani nemělo překvapit. Já jsem se na film podívala jen díky Jang Geun-seokovi a je pravda, že je zde úžasný a také si můžeme užít trochy jeho tanečních a pěveckých schopností. Jenže skvělý herec hned nedělá film samotný skvělým. Celé téma mi příliš nesedlo a bohužel ani jeho zpracování. Střídají se v něm části, které mě bavily a které mě nudily, které se zdařily a které mi připadaly přehnané. Jako celek mě nedokázal zaujmout, protože mu něco chybí. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Moje objektivita vylítla komínem. Vím, že to má hodně much, ale když já už to viděla třikrát a pořád se u toho směju. Bez znalosti seriálu to nemůžu doporučit, protože děj je tak neuvěřitelně zkratkovitý, že když to člověk nezná, tak mu chování některých postav musí přijít nelogické. Protože já ale seriál znám (a mám ho hodně ráda), můžu si dovolit přimhouřit oko (nebo možná i obě). Všechny scény, kdy In Ho byl za Moma jsou dokonalé. Když se k tomu ještě přidá bitka, je to u mě 5*. A ano, jsem fanynka Jang Geun Suka:) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama