Reklama

Reklama

Unlike U

Obsahy(1)

Dokument Unlike U osvětluje Trainwriting scénu v Berlíně a představuje lidi, kteří tuto scénu – tehdy i dnes – formovali: Abis, Acid, Azur, Bas2, Burn, COZ Crew, Eshok, Fino, Foto Sven, Glok, Harald P, Inka, Lyte, Micro, One Up Crew, Esd, Phers, Poet, Rew, Roy, Rudiger Glatz, Skim, The City Famous, Tron, Ttus, Wesp, Zeker81 a Zoe. Odkud se bere tato fascinace a vášeň, která aktérům umožňuje nedbat všech překážek, které to sebou přináší? Co je Trainwriter vůbec zač a jaké jsou jeho životni podmínky? Především na otázky typu: co dělá Trainwriting s protagonisty filmu a jak mění jejich životy se filmaři snažili najít odpovědi. (bigcityss)

(více)

Recenze (5)

Specs 

všechny recenze uživatele

Hláška: Philipp: - "Co tě dělá šťastným? Malování vlaků? Ten pocit, když jsi udělal vlak? Vidět svůj vlak na trati? Ale zeptej se sám sebe, jestli je tento pocit trvalým štěstím. Nebo je štěstí... vyprávět příběh... tenkrát, v Berlíně, jsem maloval vlaky, které jezdily po celém městě. To byly dobré časy. Dobré časy. Nic víc... nic míň!" ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda, dostal jsem se k tomu po haluzi, a vůbec mě to nebavilo. :( Názor na graffiti neměním, připouštím, že je to moderní forma umění, parazituje ale například na nezpochybnitelných architektonických skvostech. Nesouzní s nimi, zabíjí je, většina lidí tím utrpí jistý otřes a ztrátu, proto writing nejsme schopni vnímat pozitivně. Ale na trainech se mi to líbilo, to zase jo. Milovníci vlaků ale budou jistě mluvit jinak. ()

bigcityss 

všechny recenze uživatele

S ohledem na to, že krátce po vydání na DVD se objevily snahy represivních složek o zamezení distribuce, neváhali autoři a celé video dali volně ke stažení s odůvodněním, že vložili spoustu času a energie do práce na tomto filmu a chtěli dát každému příležitost vidět výsledek. Officiální stránky filmu: www.unlike-u.com ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama