Reklama

Reklama

Clancy

všechny plakáty

Obsahy(1)

Clancy je 12tiletá věřící dívenka, kterou vlastní máma doma zotročuje a stále ji opakuje, že je nechtěná. Jednoho dne pro dobro své mámy uteče. Na ulici potkává válečného veterána, bezdomovce Nicka, který už život vzdal. Ač dívku odhání, té se zalíbil natolik, že se ho drží dnem i nocí. Když se kandidát na starostu dozví kde dívka je, s podlým záměrem uplatí Nicka, aby se o Clancy postaral ještě týden. Během toho týdne se ale Nick s Clancy více poznají a začíná mezi klíčit jakési pouto. Pouto, které zcela změní jejich dosavadní životy. (KrestanFilms)

(více)

Recenze (5)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Pán "herec", ktorý hral Nicka ho tak prehrával, že ma až začalo baviť sledovať ho ... a ten koniec? ... celé zle. ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Nádherný příběh o "nechtěné" dívence a muži, který vzdal život, dokud... se ti dva nesetkali. Milerád uděluji hodnocení nejvyšší a lituji, že jsem shlédnutí kvůli délce tak dlouho odkládal... TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Pekne spravene :-). Takto presne to funguje, Dobro a Zlo. Nadej a Beznadej. Je jedno, ci toto tuna bolo umelecky dobre stvarnene, ale clovek zivotom pobuchany moc dobre vie, ze presne takto to chodi. 5* v pohode. ()

Juniore 

všechny recenze uživatele

Film prekvapí svojou humornosťou. Snaží sa vyrozprávať celý príbeh veľmi pútavo. Clancy odchádza od matky, ktorá zničená alkoholom týra svoju dcéru fyzicky aj psychicky. Napriek tomu ju však miluje a modlí sa za ňu počas celého filmu. Nick je predstavený ako čudák, kým nie sú odhalené jeho "rany zasadené životom". Bývalý člen elitnej vojenskej jednotky v snahe uchrániť svoj život, zabije matku oblečenú za teroristu so samopalom v ruke spolu s jej dieťaťom ukrytým na jej chrbte. Poznačený dôsledkami svojho konania ujde z bojovej línie, nájdu ho a odsúdia. V čase stretnutia s malou Clancy je úplnou troskou s alkoholickou minulosťou. Muž, ktorý si nevie odpustiť a dieťa, ktoré nemôže ostať samo. Celá situácia je zasadená do cynicky podanej korupcie riaditeľa polície a starostu mesta, ktorý má pred voľbami. Jediné, čo chce docieliť je opätovné získanie kresla. V tejto snahe chce využiť nič netušiaceho Nicka ako obetného baránka svojej kampane a jeho smrťou dokázať, že je pravým starostom so srdcom. To však nedopadne podľa jeho predstáv a to je jediná moja výčitka filmu. Réžia túto časť filmu totálne spackala. Krásny záver to vynahradí: Nick skrze smrť postrelenej Clancy začne nový život. Hodnotenie:90% ()

Reklama

Reklama