Reklama

Reklama

Jimmy Carr: Being Funny

(TV film)
Velká Británie, 2011, 102 min (Special Edition: 142 min)

Režie:

Paul Wheeler

Hrají:

Jimmy Carr
(další profese)

Recenze (11)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalšia pecka od Jimmyho Carra. Zobžňujem to jeho chechtanie sa, keď povie niečo z cela vybočujúce z normálnosti a korektnosti. A ako obvykle zapamätáme si ten najhorší vtip:) ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Angličani milují urážky... a já preferuji humor :) Vadilo mi, že občas už je Jimmy ve svých odpovědích publiku předvídatelnej a taky ta pasáž, kde dělal "regional accents" nebyla úplně nejzábavnější, takže points down. Ale jinak jsem se docela dobře bavil, takže 70% ;) ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Další povedené vystoupení, bohužel už toho mám spoustu nakoukáno tak mi to nepříjde tak vtipné jako dřív a nějaké vtipy opakuje z předchozích vystoupení. Ale i tak jsem se docela pobavil, líbili se mi přízvuky, obrázky a potom ten konec. 75% ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Jimmy má kurva formu, a tak nekorektní humor, to je prostě jeho. Za těch 100 minut uslyšíte tolik úchylných, perverzních vtipů že to nespočítáte. Na podium si pozve i někoho z publika, a na konci si můžete vychutnat sérii vtipů, které jdou fakt za hranici, a to si po celém vystoupení říkáte že už to ani nejde. Je to nářez, ale jak sám Carr říká, jsou to jen vtipy, které vás mají pobavit. Totální nářez.. Buzíci, pedofilové, křestani, nikdo nezůstane opomíjen. ()

Theoretic 

všechny recenze uživatele

Bravo! Takhle má vypadat pořádná stand-up. Obdivuji míru improvizace, staré ověřené vtipy fungují a nové jsou výborné. Jimmy Carr je pro mně jeden z nejlepších britských komiků. Bonusovým materiálem je jeho smích. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,I am Jimmy Carr and these are my jokes. Let’s not fuck about!“ Jimmy Carr opět probere svými vtipy všechna možná společenská témata. Tentokrát zabrousí i do vod anglického přízvuku, což mě bavilo, i když jsem je do této doby neslyšel. Interview s majitelem pohřebnictví a kreslené obrázky trochu oživily trochu jednotvárné způsob Jimmyho show. Nicméně tím nechci říct, že by byly Jimmyho vtipy nudné, to ani náhodou. Je to vtipné, sarkastické a cynické a tuto kombinaci spolu s Jimmyho výborným hlasovým projevem opravdu můžu. ()

Wade W. 

všechny recenze uživatele

Jimmy Carr je ako Terminátor. Kosí všetkých okolo svojimi hláškami a príbehmi a žiadna téma nie je tabu.Po prvých 15 minútach je jasné že toto nie je možné dopozerať neskôr ale hneď až do poslednej scénky. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

A jdeme zase za hranu humoru, hlavně překvapit a rozesmát. A ono to šlape. Palec nahoru za neortodoxní přístup a pohotovost. ()

Reklama

Reklama