Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Heroine 

všechny recenze uživatele

Je to docela nuda, ale něčím přeci jen docela zajímavé. Klaustrofobický pocit z izolace na jednom parkovišti, kam může kdykoli přijít jakýkoli blázen, vyklopit Ti svůj životní příběh, nadávat, nebo i vyhrožovat že vám zničí brzdy. Znám takovéhle práce, a hlavní hrdinka je zajímavě drzá. ()

Mrs.Vader 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem upřímně příliš mnoho nečekala, ale ve výsledku sem přece jen byla spíš zklamaná, po herecké stránce celkem obstojné výkony, hlavní představitelka neokoukaná a celkem zajímavá, což můžu říct i o většině vedlejších postav, kdyby to ale nebylo 50 procent filmu totální nuda, tak by si to i ty tři hvězdy zasloužilo, potenciál to mělo rozhodně větší. Osvěžit možná mohlo trochu víc prostoru postavě Jesseho Eisenberga. ()

Reklama

Jenda 

všechny recenze uživatele

Amatérsky zpracovaný a napsaný film ve kterém hraje křoví Jesse Eisenberg. Nahodilé vpouštění plochých postav do jednoho dne bývalé studentky práv, která zaskakuje za svoji kamarádku, jejíž představitelka se projevuje minimem hereckého talentu, v dodávce se zmrzlinou. Ukázka toho, že obsah nikoli každého dne je vhodný jako scénář, jež je vhodné zfilmovat. Škoda 80 minut. ()

Reklama

Reklama