Reklama

Reklama

October Baby

Trailer 1

Hannah vo svojich devätnástich rokoch zisťuje, že bola adoptovaná po tom, čo prežila pokus o interrupciu. Vydá sa hľadať svoju biologickú matku, aby sa dozvedela pravdu o svojej minulosti a cestou spoznáva, čo je to sila odpustenia. (STV)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (25)

hygienik odpad!

všechny recenze uživatele

Bol som odchovaný na ťažkých kalibroch ako V siedmom nebi, preto ma len tak kresťanský film nerozhádže. Toto bol ale emocionálny atak ako hrom. Permanentné zábery na peknú prírodu, párik skáčuci do vody šťastne ruka v ruke... no úplná TV reklama na prací prášok, ehm nie, na kresťanstvo. Kresťania tu vyzerajú ako zaostalci, ktorí považujú za "vážny problém", aby si, žena a muž ľahli v hotelovej izbe do 1 postele, a pre zachovanie čistoty spí chalan na zemi. To musí byť dosť slaboch ten chalan, keď by sa neovládol. A tie rádoby vtipné dialógy a poučné frky ako "on by chcel, aby si žila ďalej svoj život naplno..." Nezvládnutá réžia, scenár = gýč! ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Zázrak života, tak jak jsem ho viděl v porodnici, je něco vyjímečného a říkat o potratu, že je jenom zákrok, by si to měl prožít na vlastní kůži...Podobné filmy by si měli zastánci potratů a lidé, jako Radim Uzel, pouštět před spaním každý den...October Baby je dobře zpracovaný film s jiným pohledem na věc...A jsem rád, že křesťané jsou takovými příběhy oázou naděje v dnešním filmovém trendu... ()

Reklama

Diamant 

všechny recenze uživatele

NAČRTNUTIE OBSAHU: Až ako 19-ročná zisťuje, že bola adoptovaná, po tom, čo prežila umelý potrat. Vydáva sa hľadať svoju matku... Film je inšpirovaný skutočným príbehom Gianny Jessen. KOMENTÁR: Každý život človeka je krásny a má nesmiernu cenu! Odpustenie oslobodzuje od bremena nenávisti! Na konci filmu, keď idú titulky, je silné svedectvo jednej z herečiek. ODPORÚČANÁ PRÍSTUPNOSŤ: Od 12 rokov. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Silné kafe. Takové to, o kterém nevíte, jestli vám (ne)chutná, po kterém zbyde jakási hořká pachuť na jazyku. Příběh o dívce, která zjistí, že její zdravotní problémy souvisí s tím, že přežila svou umělou interrupci zní zkrátka zajímavě a taky to tak do určité míry je. Ale když se trochu poohlédnete za oponu tak zjistíte, že se vám vlastně tvůrci akorát snaží celkem násilně vštípit "potraty jsou špatné, áno?" Dovedu si představit, že by v nějaké ženě, která takový zákrok podstoupila navodil dost špatný pocit, jenž by taky mohl vyústit ve zničený život (ne nepřeháním). Film se snaží říct "nevinme zločince, vinme zločin", ale i tak jakoby nechtěně dělá z žen, které učinily takové rozhodnutí, stvůry. A nic takového jako "ale takové téma nejde natočit jinak.." neberu, protože bez toho pánbíčkářského ladění by to opravdu natočit šlo. A bez pocitu viny. To, že se tvůrci inspirovali hned dvěma nejhoršími případy, jaké asi dokázali najít, mluví samo za sebe. Čímž samozřejmě neříkám, že když se tohle stane, je to naprosto v pořádku a zanedbatelné. Ale to by bylo na delší debatu.. Ten křestanský nádech filmu je u mě zkrátka na odpad, nelíbí se mi, když mi film podsouvá nějaké "radikální" názory a v podstatě jde o křestanskou propagandu (ano,taky to slovo nemám ráda,ale je to tak..) Bez toho je příběh celkem slušný a vůbec nenudí, chvílemi dovede k slzám, hlavní herečka je sympatická, technicky nelze co vyčíst. Jen škoda (kromě toho co jde snadno přehlédnout..) toho, že vždycky, když se Hannah dostala do problémů, vyvázla z toho, když začala bulit a líčit cizím lidem své problémy. Každý máme něco. Celkový dojem by jinak nebyl špatný, no.. ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Film, který lidem s podobnými problémy možná i pomůže, ale mě osobně neříká naprosto nic. Nechápal jsem ani ji, ani Jasona, ikdyž láska prý dělá divy... Ale musím pochválit perfektně zvládnutou technickou stránku včetně výběru herců. Asi tolik... TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirován skutečným příběhem Gianny Jessen, která přežila nepovedený potrat v Kalifornii roku 1977. Dalším zdrojem inspirace byl případ z New Yorku z roku 1991, kdy doktor oddělit paži plodu a poté poslal matku domů s pokyny, aby se vrátila příští den pro dokončení zákroku. Matka ale začala rodit a porodila živé dítě v nemocnici. (Aurum)

Reklama

Reklama