Reklama

Reklama

Tell Him Next Year

Krátkometrážní / Akční / Komedie / Horor
Velká Británie, 2010, 12 min

Recenze (3)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Malý chlapec, ktorý prepadá pochybnostiam o existencii Vianoc či samotného Santa Clausa, sa nečakane dostáva do nezávidenia hodnej situácie, kedy si bude musieť vybrať medzi milujúcimi rodičmi a nositeľom radosti v červenom plášti. Na mňa príliš digitálne. Od prostredia až po samotné gore. Navyše chlapec spolu s ostatnými hercami veľa talentu nepobrali - 45%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jsem rád za každý nový film / krátkometrážní snímek s vánoční tématikou, protože těch je v hororovém žánru docela málo. Zvláště když jde o pěkně krvavou podívanou a hlavní úlohu tu sehraje rozhodnutí malého chlapce, který si musí vybrat mezi ochranou Santy a jeho pomocníka, nebo vlastních rodičů. Jak už to tak u podobných „černých komedií“ bývá, někoho to bude sakra bolet a dočkáme se i menšího „gore“. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Večné téma, ktoré deti so svojimi rodičmi preberajú. Je, alebo nieje Santa Claus skutočný ( a ďalšie je to, o sexuálnom živote ). Takže, čím skôr si to s vašimi deťúrencami vyrozprávate a nebudete schovávať brokovnicu na viditeľnom mieste, o to lepšie sa vám bude spať. ()

Reklama

Reklama