Reklama

Reklama

To nejlepší z Bennyho Hilla

  • Česko To nejlepší z Benny Hilla (více)

Obsahy(1)

Střihový pořad populárního britského komika plný těch opravdu nejlepších scének a gagů. (HBO Europe)

Recenze (17)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Skeče Bennyho Hilla som sporadicky vídal v čase, keď to bolo aktuálne. Nevyhľadával som ich pretože mi pripadali príliš macsennetovské a teda anachronické. Dalo sa na nich zasmiať, veď to už musí byť naozaj nepodarený gag, na ktorom sa zasmiať nedá. Strihový dokument údajne priniesol to najlepšie od Bennyho Hilla, čo v mojom ponímaní znamená priemerné, chvíľami trápne. Určite nemám záujem pozrieť si ďalšie zostrihané alebo pôvodné skeče. Stačilo. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Na svoju dobu určite veľmi dobrá zábavná show. Napriek tomu, že jej čas zhltol veľkú časť dobovej atraktivity, stále vie potešiť hravosťou svojho autora. Lascívny humor a útoky na prvú signálnu už síce nemajú to čaro ale je radosť vidieť ako to Bennyho baví. Možno preto si zaslúži svoje miesto medzi hviezdami filmovej grotesky. 75% ()

Reklama

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Když jsem objevil, že na ivysílání České televize je možné vidět výběr scének Bennyho Hilla, pustil jsem si ho z nostalgie. Jako puberťák jsem rád sledoval v pozdních nočních hodinách v televizi Show Bennyho Hilla a těšil se vždy na nové díly. Bylo to mírně lechtivé a třeskutě vtipné. Chtěl jsem vědět, jestli to i po letech bude fungovat. Tehdy jsem byl mladý a hloupý, teď jsem starší a trošinku chytřejší, a opravdu už to ztratilo své kouzlo. Těchto osmdesát tři minut bych nenazýval „To nejlepší...“, ale prostě jen výběr. Pro poznání, co Hill dělal, to stačí. Hned první scénka je extrémně sexistická, to je ovšem většina jeho tvorby. Dnes už by tímto způsobem tvořit nemohl. Některé grotesky jsou geniálně vtipné, jiné hloupě trapné, další takové nijaké. Jako celek už je pro mě dnes Benny H. Jen průměr. Pokud bych hodnotil jednotlivé scénky létala by hodnocení od nejnižších k nejvyšším. ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

"Pane režisére, považuji za geniální, jak jste v tomto filmu přešel po traumatické smrti želvy hlavní hrdinky z barvy na černobílou." - "No...víte, pravda je, že nám v půlce filmu došel barevný materiál a nebyly peníze, tak jsme museli natáčet zbytek filmu černobíle." - "Hmmm, dobře, ale že jste natáčel ruční kamerou, která tomu dodává dokumentární styl, to je geniální." - "No...víte, pravda je, že náš kameraman zlomil stativ o maskéra, tak jsme museli natáčet ruční kamerou." Naprosto skvělý humor, ať už němý či mluvený. Matně si pamatuji, že Show Bennyho Hilla kdysi běžela v televizi (možná jsem ještě ani nechodil do školy), nedávno jsem viděl nějaké scénky na YouTube a byl jsem nadšen a tajně doufal, že by něco od Bennyho Hilla mohlo běžet v naší televizi. Bůh mě vyslyšel a jsem šťasten za tento výběr úžasného humoru. ()

Charvy.666 

všechny recenze uživatele

Za bolševika jeden z mála závanů televizní zábavy ze západu. Po všech Televarieté vítaná změna. Dnes už je plno vtipů spíš úsměvných a většinou funguje nostalgická stránka. Jinak dneska by Benny Hill neprošel kvůli těm scénám jimž dnes říkáme sexistické, dělání si legrace z postižených a podobně, jenž by dnešním mravokárcům způsobovalo srdeční zástavy a sepisovačům žalob by se lámaly tužky jak by nestíhali psát co vše je tam "špatně" :D ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama