Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (607)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jo tohle je hodně příjemnej film. Takovej nenáročnej, žádnej velkej tlak na diváka .. formy pocitů z jednotlivých částí filmu se zajímavě liší, ... ve výsledku je to vlastně takový "rape and revenge krimi" ... Což mě pobavilo... Nedají se čekat gore scény nebo takový nějaký divočiny, závěr byl až srandovní co se týče triků, ale celkově to fakt dobře vizuálně vypadá, udrží to pozornost a divák by zklamaný být neměl ... Aja nemůže zklamat ... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sympathy for the Devil? Tak Harrymu nalevo a napravo od jizvy vyrašily rohy. Fajn. Já jen, že mi celý film připadal, že se mu ztratili Mikuláš s andělem či že si odskočil z účinkování v nějaké televizní pohádce s Jirkou Mádlem, nicméně sám Joe Hill jeho výkon ocenil, takže pojďme k Horns jako filmu. Milovníky hororu nutno upozornit, že Butcher Aja vystrčil své gore růžky jen symbolicky, ale zato hýřil režisérskými nápady, barvitou bizarností a žánrovými hrátkami. Vyskočení ze zavedené škatulky nutno ocenit, jen kdyby se z toho ve finále nevyklubala temnotou šetřící romantická detektivka bez přidané hodnoty, co navíc koketuje s teen-bláboly typu Twilight. Tady nebyl ďábel v detailech, ale celku.. Choroba spočívající v obtížnosti převedení knižních předloh na filmové plátno se zdá býti u Kingů dědičná.. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nesporne ide o zaujímavý fantasy námet, žiaľ film nedokázal využiť všetok ten potenciál. V podstate ide o priemerný thriller so slabým napätím a s pár hororovými momentmi pri konci. Na druhú stranu ma niektoré scénky dokázali rozosmiať (napr. scénka s doktorom a sestričkou...), vlastne na filme ma najviac bavilo to, ako sa ľudia zverovali so svojimi tajomstvami a čakali na požehnanie od "rohatého" :), pričom vždy povedali nejakú bizarnú koninu. Pri jednom mieste bola snaha zvýrazniť dôležitosť scénky a zvýšiť tak napätie hudbou z iného, inak peckového filmu, ale moc to nepomohlo. Záver sa mi zdal nedorobený a moc rýchly, bez nejakého zaujímavého nápadu, ktorý by pekne zapadol do koncovej, inak celkom peknej, pointy. Hororový prvok však nebol zlý. Našťastie D. Radcliffe tu bol výborný, jeho herecká mimika je osobitá a originálna, veľa z toho využil aj tu, vďaka čomu celkový dojem išiel trocha hore. Držím mu palce, chalan sa pekne rozbehol. 65/100 ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Daniel Radcliffe s rohama? No tak to je na horny jail...... Horns jsou totiž konceptuálně zajímavou fantazijní romancí s prvky černý komedie, která by byla mnohonásobně víc geniální a kvalitnější kdyby se nebrala tak moc vážně, a kdyby byla o půl hodiny kratší. I tak jsem se náramně bavil. 7 paroháčů z 10 ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Okej tenhle film jsem hodně dlouho odkládal a pořád marně doufal, že ho nějaká produkční společnost ohlásí u nás do kina, jenže, bohužel to se nestalo a to je kurevská škoda, alespoň pro mě, protože tenhle film mi sedl jako už dlouho nic a to navzdory mnohým chybám, za které bych jinde posílal scénář a předlohu minimálně do sedmi pekel, děj je totiž příšerně předvídatelný a hlavní postavy nalajnované podle těch největších klišé (obzvlášť u flasbacků z let dětských), navíc střípky děje minulosti moli být víc střípkovité a ponechat větší váhu na dění v současnosti, které tak působí trochu odflákle. Ale co sakra na tom, když jsem se bavil u atmosferické fantasy s příměsí absurdity a černého humoru?! Osvěžující mix brakové detektivky s fantasy se super vygradovaným (a příjemně mystery) závěrem, předvídatelnosti navzdory. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Ig Perrish (Daniel Radcliffe), i jeho žena Merrin Williams (Juno Temple), mají odmala rádi britského zpěváka Davida Bowieho. Ve filmu tak vícekrát zazní jeho skladba „Heroes“, která vyšla na stejnojmenném albu v roce 1977. (rublik05)
  • Juno Temple povedala, že nemala problém byť v jednej scéne pokrytá hadmi, pretože sa ich nikdy nebála a myslí si, že sú naozaj krásni. Aj keď priznala, že neznáša pavúky. (Arsenal83)
  • Celé meno postavy Ig (Daniel Radcliffe), Ignatius, je počas filmu spomenuté iba raz. V latinčine sa prekladá ako „ohnivý“ a má rovnaký koreň ako slovo „vznietiť“. (Arsenal83)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama