Reklama

Reklama

Tape 407

Trailer

Obsahy(1)

Dvaja tínedžeri letia na silvestrovskú noc z New Yorku do Los Angeles. V polovici cesty však ich lietadlo zasiahne extrémna turbulencia a let sa mení na nočnú moru. Zlé počasie vyvolá paniku medzi cestujúcimi a lietadlo nakoniec havaruje v odľahlej oblasti, ktorú vláda využíva na tajné experimenty. Hŕstka ľudí, ktorí haváriu prežili, sa celí od krvi a v zmätenom stave ocitajú v tme s neznámymi predátormi v pätách. Netušia, že v okamihu ich nechceného príchodu na toto územie sa stali súčasťou prísne tajného experimentu. (Darkage)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak na film jsem se těšil. Stejně jako jsem se těšil na Dinosaur project, který jedou na stejným principu, nakonec Dinosaur překvapil a Tape 407 zklamal. Je to hlavně jak tu někteří psaly, film je až moc levný na to aby si mohl pohrávat s tímhle tématem, třeba spadlé letadlo vypadalo směšně a to jak leželo na zemi bylo pitomé, za kulisy dávám jedno velké mínus, aspoň že maskéři udělaly pár podlitin a ran jakž takž dobře. Ale i tak se jedné o málo. Dinosaura uvidíme až na konci a nějak mi neseděl s celým příběhem, jeho velikost a sevření se dost měnilo a to mě štvalo. Je ale prapodivné že film mě udržel až do konce, neustále jsem na něco čekal abych na konci nic nedostal, ale i tak hodnotím 3*, udrželo mě to a pár scén celkem ušly. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Úplně dementní to není.. Já mám tyhle akční ff naháněčky radši než ty duchařské pakárny a třeba Evidence mi fakt sedlo.. Ale tohle je na můj vkus až moc hysterické a když se na konci odhalí, že to Ono je fakt tím čím se zdálo už od poloviny být(muhehe), dostaví se(u nejednoho diváka) vtíravá pachuť zklamání. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Amíci to berú po svojom a ani tu to nefunguje inak. Niekto trendovo zmení o pár dní svoje hodnotenie ( y.k.w.y a ) , niekto sa zvezie na hodnotení idola z TOPky. Ide však o zošedivelý FF a ten bodík udieram za všeobecný privátny súhlas s totálne nefunkčným scenárom , pošahanou réžiou a hlavne COOLovým BLOODY MAKE P-upom. Inak ale silne napínavá rádiovka čiže som sa bála ( o osud distribučnej spoločnosti ). ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Natoľko iritujúca sračka sa len tak nevidí. Od "pádu" lietadla až po záver, sa vás tvorcovia snažia celý čas udržať v napätí, celý čas stresovať ... a celý čas vás to iba k smrti vytáča, pretože herci nevedia hrať, scenár stojí za Asylum, navyše to ani neni sranda a trash z tejto smrteľne vážne úbohosti, robia akurát kulisy pod hranicou televíznej inscenácie a únosnosti. Predstavte si plastikového dinosaura, ktorý sa tam zjaví asi päťkrát (z toho dvakrát je počítačový a zvyšok vidíte len gumený chvost), a potom si predstavte skupinku - k smrti vydesených - obetí, ktoré hodinu a štvrť v kuse kričia a plačú. Skoro mi vybuchla hlava ()

Pod 

všechny recenze uživatele

Až na Jamese Lyonse a Melanie Lyonsovou postavy nejsou sympatické vůbec. Chvilkami to tam mělo menší atmosféru ale v celku je atmosféra na nic, napětí taky nic moc a scéna z auta mě fakt překvapila. Místo toho aby kameramanka se s kamerou rozhlížela okolo kde je dinosaurus, tak jsem musel téměř po celou dobu sledovat řízení řidičky která neumí řídit. Příběh taky není o ničem a pokud jsem v objektu s plno naklonovanými potvorami, které mě považují za hlavní chod, očekávám, že uvidím více než jen sem tam ocas a zuby. Akce taky nic moc a horor po málu. Všudypřítomné potoky krve po havárii na tvářích pasažérů taky moc nedodávají na realitičnosti. No alespoň, že na konci jsem mohl vidět pár sekund theropoda z traileru. Rozhodně jsem od toho čekal víc. Ještě štěstí, že je tu pořád ještě The Dinosaur Project, do kterého vkládám mnohem více nadějí. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Film byl natočen za 5 dní a všechny dialogy byly improvizované. (Matros)

Reklama

Reklama