Reklama

Reklama

Hercule Poirot - Season 13 (2013) (série)


Hra na vraždu (S13E03)

(epizoda)
Trailer

Obsahy(1)

Kdo si hraje, nezlobí, u vrahů to ovšem neplatí. Na Ariadnu Oliverovou se obrátil zámožný pan George Stubbs, aby pro něj a hosty pobývající na jeho honosném sídle v Devonshiru zorganizovala fiktivní hon na vraha. Jak se však blíží den hry, cítí, že něco není v pořádku. Jako by neměla vše plně pod kontrolou, ale byla pouhou loutkou v něčích rukách. Její obavy se ukáží jako opodstatněné, když dojde ke skutečné vraždě. Někdo neviditelný postrkoval figurky a je na Poirotovi, aby svým důvtipem odhalil toho, kdo předem určil úlohy ve hře na smrt. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (61)

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z poslednej série pre mňa asi najzaujímavejší Poirot. Zápletka mi príde už tak zamotaná a prešpekulovaná, že sa v nej človek celkom stráca, avšak režijne ide o oveľa kompaktnejšiu časť ako napríklad Veľká štvorka. Potešila prítomnosť pani Oliverovej (hoci zmena v slovenskom dabingu nepotešila), ale človek si pri pohľade na nezáživných vyšetrovateľov len s nostalgiou povzdychne: kdeže je starý dobrý inšpektor Japp.. ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

83%? Och, tak som sa tešila a také sklamanie. Uznávam, že tento príbeh by sa možno dobre čítal v knihe, ale mám pocit, že v tv sa to tentokrát nepodarilo.....Divákovi chýbalo akékoľvek vodítko a mohol mať len veľmi matný postreh na to, aby sa na neho zrazu zosypalo viac a viac informácii a všetko bolo napokon rozpovedané behom konca, naozaj akoby sme čítali knižku. Hviezdička za Poirota a madam Oliverovú. Inak ani táto novšia občas strašidelnejšia atmosféra či hudba mi už tak veľmi "nevonia" a ten koniec vo mne nevyvolal žiadne emócie (na rozdiel napríklad od Orient expresu), aj keď Poirot do toho vložil svoju charizmu. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se pomalu blížím ke konci a musím říct, že jsem z těchto posledních případů nadšený. Není zde žádný špatný, na který by se nedalo koukat, ale je pravda, že takový není žádný v rámci série. Tenhle je dobře napínaný a nakonec ani nedojde na finální scénu, kde se odhaluje vrah před skupinou diváků. O tak rozuzlení stojí za to. ()

Fido 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem věrné předloze a brilantně natočené, dokonce v Greenway Estate, domě, kde Agatha Christie bydlela a jeho okolí, vč. loděnice. Důstojné zakončení (film byl natočen jako poslední, i když tím posledním příběhem i filmem v televizi je Opona) celé "Suchetovské" série. Díl, ze kterého by jistě měla radost i samotná paní Agatha. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda neuspokojila mé libido, za což jsem následně od partnerky dostal čočku. Nemohu si pomoci, ale už samotná zápletka je prostě hloupatá. Ariadna je zámožná spisovatelka, jež si musí přivydělávat hraním na vraždu, na což i Hercule nahlíží krajně nechápavě. Věčná škoda, že nebylo více mrtvých. 69% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Tato epizoda se natáčela jako poslední. Jednou z natáčecích lokalit je devonské sídlo Agathy Christie Greenway, kde padla i poslední kapka. (Agatha)
  • V čase 29:30 zazní skladba českého skladatele Julia Fučíka „Florentinský pochod“. (alanwilder)

Reklama

Reklama