Reklama

Reklama

The Mafu Cage

  • USA Don't Ring the Doorbell (více)

Obsahy(1)

Dvě zvláštní sestry žijí v rozpadajícím se domě a jako mazlíčka mají orangutana, kterého jim dal jejich již zesnulý otec. Zatímco se zdá, že jedna sestra má v hlavě vše srovnáno, druhá se postupně propadá do hlubin šílenství a barbarství. (kaylin)

Recenze (7)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je EXTRÉMNÍ PSYCHO!!!!!! ... Jako film sice neoplývá kdoví jakým dějem, ten tam skoro není a vyzní opravdu trapně, ale celý ten způsob natočení, zápletka a to, o co v tom filmu vlastně jde, je neuvěřitelně podivný a NIC podobnýho tomuto jsem nikdy neviděl. Jednak za to může opravdu neskutečně podivně atmosférický zpracování a jednak pak samotná podivná a neuvěřitelně bizardní zápletka. Během filmu se chvílemi sice dostavuje nuda a násilné scény jsou mimo záběr (škoda ...) kamery, ale jako celek to vyzní fakt neskutečně podivně a jde z toho zvláštní a neopakovatelný pocit.... Dvě ženský mají ve své vile klec pro opice. Jedna z nich kreslí lidoopa, který je uzavřen v kleci. Občas u ní však propukají záchvaty nekontrolovatelného vzteku a agrese, takže opici nakonec umlátí k smrti. Pak začne jančit a žadonit u své "opatrovkyně", že "potřebuje další Mafu" ... Ta jí pořídí lidoopa - šimpanze a ten skončí po čase stejně, pak se situace začne vyhrocovat mezi těmito dvěma ženami a ve finále skončí v kleci dospělý muž, kterého tam "hysterka" vláká pod záminkou sexu ... Ultimátní podivnost, která rozhodně stojí za shlédnutí pro milovníky okrajových rarit, i když výraznějších kvalit nedosahuje. Ta atmosféra je však ale naprosto neopakovatelná a jedinečná ... (Viz IMDB koment: Riddled with tribal music, inferred incest and a living room converted to a jungle, I'd recommend "The Mafu Cage" to any who desire a high weirdness factor in their movies. ...) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Opravdu celkem psycho, ze začátku jsem vůbec nevěděl co to sakra je. Film jsem viděl po alternativním názvem dont ring the doorbell, takže jsem čekal nějakej slasher(proč? To nevím:-)) Každopádně film má celkem pěknou atmosféru která je ale zabitá hlavně ke konci. Člověk čeká nějakou akci a nakonec dostane prd. 3* bohatě stačí. ()

Hunter2222 odpad!

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo... proste niečo. Ale nedostal som nič. Extrémne nudná zlátanina o opici a šialenej žene. Čakal som, že aspoň na konci sa niečo poriadné stane, ale nič... 0%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co je pro zobrazení šílenství v „The Mafu Cage“ naprosto zásadní, to jsou obrazy, které jsou nám prezentovány, nájezdy kamery, případně její statické zabírání určitého místa. Celému vyznění je pak podřízena také hudební stránka, která buď úplně chybí, anebo se jedná o kmenovou hudbu. To celé pak vzbuzuje dojem, že před sebou skutečně máte jednu z podob šílenství. Dějově naprosto o ničem, obrazově zajímavé, ale rozhodně se nejedná o vrcholné symbolické dílo. Někomu film neřeknu vůbec nic, ale někoho může silně zasáhnout svou depresivností. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Viděno podruhé po 10ti letech. Pamatoval jsem si to jako top nejdivnější film v mým životě. A nějak se ten pocit "weirdness" vytratil... Nic to se mnou už neudělalo a byla to nuda. Ale už jsem věděl, co tam bude. Tak možná proto. Pozitivně cením herečky výkon Carol K. ()

Reklama

Reklama