Reklama

Reklama

Cleansed

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2008, 11 min

Obsahy(1)

Dívka pracující pro firmu, která se zabývá úklidem na místech činu násilných zločinů, přijíždí do prázdného domu na noční směnu. Ze začátku je všechno jako vždy, to ale netrvá dlouho... je to jen přepracováním nebo se v tomhle domě opravdu děje něco divného? (zorz)

Recenze (5)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tahle baba ( Michelle Gardner ) má vážně smůlu. V kraťasu Fridge Monster jsme se dozvěděli, že má doma v ledničce příšeru a tady se pro změnu dozvídáme, že má i nezáviděníhodnej job. Zatím jeden z lepších Daywalt(ových) kraťasů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to moc nebralo a měl jsem chut to vypnout. Postupem času však tvůrci přitvrdili a atmosféra šla rázem o 100% nahoru. Nakonec z toho vyšla celkem průměrná podívaná, která mi však stačila vidět jen jednou. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá a zároveň nechutná prácička. Nočné mory sú po šichte zrejme na poriadku. U Drewa som čakal v závere nejaké boobooboo, ale aj tak sa nepredviedol v zlom svetle. Aj so svojim spolurejžovským kolegom. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč, ale skoro mi z toho bylo až špatně (koukám, že jsem v drtivé menšině) za mě plná palba a rozhodně nejlepší Daywalt (že by spolupráce se Schneiderem byla pro mě ta správná kombinace?) ()

Reklama

Reklama