Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dívce jménem Clara (Reagan Dale Neis) zemřel dědeček (Jack Klugman), kterého měla velmi ráda, ale který byl taky tak trochu podivín. Celé to těžce nese, naštěstí jí pomáhá s vyklízením starého domu její kamarád Chad (Timm Sharp). Mezi věcmi po dědečkovi Clara narazí na podivnou knihu s ještě podivnějšími, spíš až odpudivými fotkami. Nepřikládá tomu význam a radši ji spálí. Při odchodu si mimo jiné odnese i rozbitý, starý fotoaparát, který si chce nechat na památku. Co nevidět má ale Clara zjistit, že nejde jen tak o nějaký foťák a že možná její dědeček skrýval víc, než mohla kdy vůbec tušit. (zorz)

(více)

Recenze (3)

zorz

všechny recenze uživatele

Upozorňuju, že nejde o film, ale o internetovou serii dvaceti krátkých epizod. Celé to lze shlédnout na YT kanálu autora, link jsem hodil do diskuze. Co se týče samotného díla, tak vzhledem k tomu, že jde o vysoce nízkorozpočtovou záležitost, svůj účel plní dobře. Lepší momenty střídají slabší, ale celkový dojem je kladný a po dokoukání zůstal fajn pocit, že mě to celé bavilo. Daywalt hodně pracuje se zvuky a to má perfektně zmáknuté. Taky jsou tu dost dobré masky. ()

Aargh 

všechny recenze uživatele

Hodnocení je až moc pozitivní. Camera Obscura má sice zajímavý námět, ale kvality filmu jsou dost slabé – prkennými herci počínaje, přes mizernou kvalitu zvuku až po divný střih a celkovou režii. Amatérská produkce není omluva. Podívejte se na sérii Backrooms, kterou dělá jeden teenager a která je kvalitou úplně někde jinde. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Námětem k filmu byla serie japonských hororových videoher Fatal Frame. (zorz)

Reklama

Reklama