Reklama

Reklama

Zásadový a hrdinský policista Bajirao Singham vede policejní stanici v jedné malé vesnici na předměstí Goa. V Goa však tvrdou rukou vládne místní mafiánský boss Jaykant Shikre. Singham i Shikre si zkříží cesty a není jasné, kdo se stane vítězem. (ROBOTER)

Recenze (34)

zette 

všechny recenze uživatele

Velmi zabavna podivana, akcni sceny jsou jako z jineho sveta, tedy indickeho. Pokud divak nebere film smrtelne vazne, asi se velmi dobre pobavi. Singham si pred Rambem, Norrisem a jinym zapadnim hrdinum v nicem nezada a ma vznesene poslani-zlikvidovat korupci v policejnim sboru. Singhamovy souboje jsou blaznive, ale kamera je precizni. Solidni herecke vykony, pekna herecka v jedne z klicovych roli a hezke pisnicky, ty jsou ale na indicke pomery sotva prumerne. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ne, že by to nebyla sranda, ale je pouze jednorozměrná, takže zanedlouho zevšední. Neohrožený Singham, lev ve stejnokroji policejního sboru, je komiksový hrdina bez komiksu. Tyčí se jako monument mezi ustrašenými vesničany, podlými politiky a krutými gangstery, ale nemá proti čemu bojovat. Chybí příběh, který by byl stejně přepísknutý jako jeho hlavní postava. Singhama prostě zasadili do běžné krimi-korupční historky. Takže když ho neustále opěvují, snímají zpomaleně jeho chůzi a heroizují jeho svalnatost, v příběhu bez nápadu to vypadá jedině směšně. ___ Navíc, statečný a neúplatný Singham je ve skutečnosti podrazák, který se sice ohání právem zákona, ale sám z něj nedodrží jediný paragraf. S úplatnými politiky a psychopatickými zločinci si tedy nemá co vyčítat. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Singham je opravdu borec, když dokáže vytáhnout člověka z auta, které dělá přemety nad jeho hlavou... :D Akční scény jsou to nejlepší na celém filmu, protože dokážou pobavit a překvapit tak, že vám to hlava nebere, co dokážou v Indii vymyslet. Je to sice dlouhý, ale tak nějak se na to dalo dívat po celou dobu. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

A kur*a fix :D .. ten prológ ma vystrašil na smrť. Nesmierne nesympatickí herci, hrôzostrašná kamera, no skrátka žiadny “Bollywood”. Už už som to chcel vypnúť, no a zrazu klasická, malebná, vizuálne dokonalá India. Samotný dej je doslova posiaty jednou pesničkou za druhou, príbeh zas podaný tak, že človek doslova premýšľa, či si robia žarty. A skutočne, divák naozaj sleduje komédiu, inú, typickú pre tamojšiu filmovú tvorbu, čo si človek veľmi rýchlo uvedomí pri akčných scénach, ktoré sú tak pritiahnuté za vlasy, až to bolí. Čo sa príbehu týka, je prostý, jednoduchý, obohatený o romantickú vložku (ako inak), čiže všetko tak ako má byť. Milý filmček, ktorý Vám spraví náladu. ()

Fony 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnotit, film osciluje někde mezi odpadem a 100%. Pokud jde o přepísknuté akční scény a pár dalších věcí, jako je hlavní záporná postava, která neustále nádherně přehrává, řve a valí bulvy (!), nebál bych se použít pojmy jako legendární nebo kultovní. I za kňoura Ajaye Devgana mám chuť napálit do hodnocení poctivých 5 hvězd. Ale pak si vždycky vzpomenu, že je to i na indické filmy celé až moc roztahané, hudební vložky překvapivě naprosto nudné a humor občas sklouzává někam do rovin taškařic Zdeňka Trošky, bohužel. 70% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama