Reklama

Reklama

Obsahy(1)

The Man Who Got Away je v poradí tretím z austrálskych televíznych filmov zo série Underbelly Files, natočených na základe skutočných zločinov. Zobrazuje život Davida McMillana (Toby Schmitz), pašeráka drog, ktorého preslávil útek z thajského väzenia známeho ako Bangkok Hilton. (IceQueen)

Recenze (3)

TomStrom 

všechny recenze uživatele

O chlup podařenější než Infiltration a o trochu slabší, než Tell Them Lucifer Was Here. Příběh Davida McMillana je určitě tématem hodným zfilmování, jenom mi přišlo, že by filmu určitě neuškodila o něco delší stopáž, dějová linka by se dala určitě doplnit dalšími zajímavými pasážemi. Underbelly dle mého názoru určitě nejlépe svědčí forma seriálu, kdy je příběh vyprávěn ve třinácti epizodách. Underbelly Files ale přesto seriálu kvalitativně nijak moc vzdáleny nejsou. Jsem zvědav, jak povedená je čtvrtá série seriálu, neboť i po UF je vidět, že tvůrci stále umí. ()

LakiyL 

všechny recenze uživatele

Až neuveriteľný príbeh nad ktorým sám krútim hlavou. Spolu s Infiltration lepšie a pútavejšie spracovanie Underbelly Files. Všetky tri filmy ale stoja za zhliadnutie a dopĺňajú tak príbehy z radov austrálskej polície, mafie a pašerákov drog. ()

kikin01 

všechny recenze uživatele

Slabší než Lucifer a Infiltration, ale pořád to neztrácí tu originalitu, kterou je příběh odvyprávěn a taky proto si UF stále drží tu svoji extra nálepku, která nejde jen tak strhnout. Jednu hvězdičku dávám dolů kvůli nesympatičnosti některých herců, ale jinak opět super. Čtvrtou sérii jsem také neviděl, ale myslím si, že to na kvalitě určitě neztratilo. ()

Reklama

Reklama