Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do malého městečka přichází tajemný muž v černém a rozhodně nemá nejčistší úmysly. O čemž se brzy přesvědčí hned několik obyvatel. Za pomoci voodoo rituálů hodlá utišit svůj hněv a první oběti na sebe nenechají dlouho čekat. Jednou z těch, jež mu zkříží cestu, je i Emily. Od chvíle kdy jí začnou pronásledovat děsivé noční můry, poprosí o pomoc svého bratra Sama, který postupně začne pronikat do tajů černé magie. Dokáže zachránit svou sestru dřív, než bude pozdě? (SOLOM.)

(více)

Recenze (11)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Voodoo tématika tentokrát nezapôsobila, a v takto nakrútenom filme ani nemohla. Keby sa tvorcovia pokúsili aspoň o náznak čohosi (a už je úplne jedno, čo by to malo byť), tak by som si to všimol. Lenže všetok svoj čas venovali tomu, aby aspoň ten zombík v závere vyzeral ako tak k svetu, veď keď už diváka zabíjali vyše hodiny, tak asi nemajú čo stratiť, že? Vulgarizmy výnimočne odložím, tento blud mi za to naozaj nestojí - stačí len dodať, že sa na to nedá pozerať. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Již samotný název tohoto filmu je hodně zavádějící, ale nenechte se mýlit, se stejnojmenným kouskem v němž hraje hlavní roli Ethan Hawke, to nemá vůbec nic společného. Dokonce jej nemá na svědomí ani společnost Asylum, jak by se na první pohled mohlo zdát. Nepříliš známý a úspěšný režisér Steve Sessions byl prostě jen rychlejší než Scott Derrickson. Když jsem viděl prvních pár minut, byl jsem docela překvapený, protože to zas až tak špatně nevypadalo. Velice nízké hodnocení na internetu sice bylo velkým varováním, ale na to většinou neberu zřetel. To jsem ovšem ještě netušil, co mě čeká. První rituál však nevypadl vůbec špatně (zvláště pánové si dozajista užijí scénu ve vaně, protože Isabelle Stephen se rozhodně nestyděla), ale potom se z toho stal už docela nudný stereotyp. Neustále dokola se opakující postup při voodoo rituálu a záběry na Gerarda zašívajícího jednu panenku za druhou za doprovodu zaříkávání začne po čase nudit. Navíc i samotný styl natáčení byl hodně amatérský. Nečekejte žádné úchvatné efekty a už vůbec ne nervy drásající atmosféru. Ochotnické představení – to je zřejmě to správné přirovnání. Přitom stačilo přidat více napětí a dala se z toho vymáčknout alespoň průměrná úroveň. Jenomže to bychom chtěli po režisérovi už moc.Sinister tak rozhodně žádnou díru do světa neudělá. No a pokud ho necháte mihnout bez povšimnutí, tak určitě neprohloupíte a o nic závratného nepřijdete. K ODPADU to mělo opravdu velmi blízko, ale přece jenom jsem tu narazil na dvě – tři věci (scény), které si nějaké to procento zaslouží. 10% ()

katasta odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle by bylo vhodné leda tak jako hodně vtipná kulturní vložka k popcornu mezi partu přátel. Jediná zábava na tom totiž je komentovat všechno, co uvidíte. Nebojte, o nic nepřijdete, film je tak pomalý, že i se všemi komentáři okolo se vám nepodaří vyplnit scény, ve kterých se prostě nic neděje. Těžko tomu říkat horor, protože i kdybyste chtěli, těžko se můžete bát něčeho, čeho se vlastně nebojí ani ty postavy. Ty se tak nějak spíš celým filmem pronudí s vámi. Kamera taky hodně vtipná....no hodnocení mluví za vše :-D ()

Hillock odpad!

všechny recenze uživatele

Ukázka toho, jakým způsobem se nemají natáčet filmy. Jako studentská televizní inscenace by možná zapůsobila ve třicátých letech minulého století, kdyby tehdy televizor existoval. ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Vidím tu jeden, jediný dôvod, prečo si pozrieť tento film, pravda ak vám vaše odhodlanie vydrží aj ďalšiu takmer hodinu a pol po spustení tohto veľdiela. Je to praktická príručka pre začínajúcich filmových režisérov, ako film nenatočiť a už vôbec nie horor o voodoo. Jediným hororom je tu dopozerať film dokonca... ()

Todd_Hewitt odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem se na to díval, ale myslel jsem si, že to bude mít něco společného s novým Sinisterem 2012. Hm, ne. Nuda jako prase a absolutně nevyužité téma. Jak psal beso74, praktická příručka pro začínající režiséry. /0%/ ()

Citera_Mor odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní záporák má čerstvě kurz šití, "ta dobrá" má cihlu na střeše, která škodí zdraví. A kameraman Parkinsona. A já částečnou lobotomii.... ()

Reklama

Reklama