Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magistrátní úředník ing. Vilém Kouble (Jiří Suchý) je vytržen z běžného života návštěvou bytosti z jiné planety Babanou (Jitka Molavcová). Babana chce poznat život na planetě Zemi a také musí splnit jeden důležitý úkol.... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Aky 

všechny recenze uživatele

Je zapotřebí mít rád Suchého naivně dobrosrdečný pohled na svět, jeho fantazii, smysl pro hravost a radost z bláznivin. Pak se tahle hříčka musí líbit. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy vážně jen kvůli Suchému a sexy Molavcové. Jinak na tak krátkou stopáž jde o sled scének, více či často méně vtipných, jiskření mne nepobavilo a konec mi připomněl telefonní budky Dr. Who. Chtělo to víc propracovat, určit si nějaké téma, něco vymyslet víc, než jen sled rádoby surrealistických scének. Škoda, protože kamera je skvělá a některé dialogy měly potenciál na hlubší zamyšlení, pokud by se více rozvedly. Třeba ten úvodní sen začne skvěle, ale vyšumí do ztracena. Takhle je to o všem a vlastně o ničem. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Suchého blbůstka, která se mi ze začátku docela líbila, ke konci mi ale přišlo, že sám Suchý nevěděl, jak to celé chce dál vést a jak to celé chce zakončit. Je to dost divně natočené - chvíli to působí jak amatérský film, chvíli jako televizní a chvíli jako něco z nějakého psychedelického experimentu (obzvlášť co se záběrů na tvář Babany týče, ona ta Jitka Molavcová chvílemi opravdu působila jako mimozemšťan), zase ale pobavit to dokáže a těch 20 minut rychle uteče, takže jsem celkem spokojený. Kdyby to Suchý měl líp ujasněné, tak asi i ty 4* bych dal, takhle je to za lepší 3*. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama