Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá psychicky narušená policistka Kate Logan, která se teprve před pár měsíci připojila k policejním silám, omylem zatkne Francouze Benoit Ganda, jenž je v USA na vědecké konferenci. Aby se mu za svůj omyl omluvila, pozve ho na drink a poté spolu stráví noc. Během další noci v motelu omylem vystřelí Katina zbraň. Kate začne zmatkovat a přemluví Benoit k útěku. Ona nechce přijít o práci, on nechce kvůli nevěře ztratit svou ženu. Příliš mnoho řešení jejich problému se nenaskýtá a Kate už se rozhodla. (fleurette)

(více)

Recenze (4)

jasanka 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že by byl film o dost zajímavější, kdyby tvůrci řekli víc detailů o tom, proč se Kate chová tak, jak se chová, nicméně i přesto se mi drama líbilo. Obě hlavní postavy byly ztvárněny kvalitně, příběh taky hodně zajímavý a nebyl předvídatelný (jako mnoho jiných dramat). ()

smajliss 

všechny recenze uživatele

Alexis Bledel je dobrá herečka. Ale tenhle film je paskvil. Nudný scénář. Alexis vůbec nemá hrát policajtku a už vůbec nemá dělat, to co ve filmu dělá. Druhý hlavní hrdina je nudnější, než učitelé ve škole. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ehm....jaksi jsem nepochopila co tím chtěl básník říci....možná něco jako - uvědomte si jak je život pomíjivý a užívejte si každé chvilky nebo něco jako na světě je spousta sv*ní i když tak nevypadají....Těžko říct. Kdybych to brala jako něco co mi má něco sdělit tak jsem absolutně na váškách. Herecká stránka věci nebyla nejhorší navíc na film jsem se dívala kvůli Alexis. No docela šok pro mě byl, když mladá policistka Kate střelila Benoita do hrudi...Ovšem mi dost chybělo takové to vysvětlení jak byla vlastně psychicky narušena ,protože ve filmu se o ničem takovém nezmiňují a když je to vlastně osobnost té hlavní postavy tak bych docela uvítala i ve filmu nějákou zmínku...Je mi ovšem jasné,že si to zfingovala tak aby z toho vybrouslila pokud možno jako chudinka ale stejně pořád nechápu jaký druh úchylky či narušení mohla mít. No to už se asi nedozvím takže to beru jako nízkorozpočtový zbytečný film, který se zoufale snažil upozornit na něco co jsem prostě nepochopila. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Mladá policistka takhle jednou docela bizarně potká chlapa, pak se mu chvíli lepí na paty, donutí ho, aby "přeskočila jiskra" (která poposkočila opravdu jen na nanosekundu), pak dojde k jedné neuvěřitleně trapné situaci, kvůli které se to celé zvrtne a pak se ve zbytku filmu děje asi všechno pro to, aby divák nenáviděl sám sebe pro prostý fakt, že se dívá na jeden z nejvíce zbytečných filmů, které kdy viděl. ZTRÁTA ČASU. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama