Reklama

Reklama

23:59

Singapur, 2011, 78 min

VOD (1)

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Singapúr nesklamal, ale ani neohúril, obyčajná priemerná duchárinka podľa otrepanej ázijskej šablónky. Tentokrát sa odohráva na ostrove, kde si skupinka vojačikov kráti čas strašidelnými historkami, akurát netušia, že sú pravdivé. Ostrov je totiž prekliaty, poznamenaný tragickou minulosťou, takže duchovia sa objavujú na každom kroku. Technicky zvládnuté, s dobrou hudbou, niekoľkými podarenými ľakačkami či vtipnými vložkami, ale vo svojom žánri nič nové pod slnkom (čo už vlastne ani neočakávam). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Duchařina kterých tu bylo milion. A upřímně jsem snad neviděl horor o duchách ze Singapuru který by mě vystrašil, už jsem jich pár viděl ale u žádnýho jsem se moc nebál. Nicméně mě vždycky dokážou překvapit aspoň tím jak jsou zrpacovány. Tenhle film se odehrával v nějaký základně pro nováčky, a v té základně se něco děje. No a tak začne strašení, některý scény jsou fajn udělaný a film je i dost krátkej takže moc nenudí, atmosféra poměrně houstne. Ale to je maximum co film vytáhnul. Jinak je to průměrná duchařina kterých tu byly miliony a daleko lepší. Navíc už od začátku jsem věděl co se bude dít. A hlavně jak to skončí což není moc dobrý u takovýhleho filmu. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Stokrát obohratá šikmooká duchárčina, v ktorej sa zjavuje vlasatá ochechula. Na ostrove, kde majú vojačikovia výcvik kedysi zomrela minútu pred polnocou ženská a jej duch sa v rovnakom čase vracia strašiť. Najvystrašenejší z vojakov verí, že bude jej ďalšou obeťou, no keď sa tak stane ostatní to považujú iba za nehodu. Nakoniec však samozrejme uveria, ale čo na tom, keď to je z 90% iba obrovská nuda, kde sa o ničom rozprávajú a z času na čas vykukne tá vlasatica. Minimum atmosféry, minimum zaujímavosti, ostrovné prostredie nevyužité, postavy o ničom a dej tiež. Nuda! ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Malajsii a Singapuru. (Cheeker)

Reklama

Reklama