Reklama

Reklama

Když si mezigalaktičtí mimozemšťané chybně vyloží videozáznamy klasických videoher jako vyhlášení války, zaútočí na Zemi s armádou jednotek, která je inspirovaná objekty ze zmíněných videoher. Prezident Will Cooper (Kevin James) je nucen vyzvat na pomoc svého nejlepšího kamaráda z dětství a nepřekonatelného hráče videoher Sama Brennera (Adam Sandler), jenž v současné době provádí instalace domácích kin, aby se ujal vedení týmu ostřílených pařanů (Peter Dinklage a Josh Gad) s cílem vetřelce porazit a zachránit tak naši planetu. Připojuje se k nim také podplukovnice Violet Van Pattenová (Michelle Monaghan), specialistka, která hráčům dodává jedinečné zbraně, určené k boji s mimozemšťany. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 5

Recenze (595)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nenútenou zábavnosťou strčí tento nezaslúžený prepadák do vrecka nejeden tohtoročný blockbuster. Rozhodne nejde o typickú sandlerovku, ako to mnohý tvrdia, Adam sa s prehľadom krotí a jeho humor je na morálnej úrovni. Celkovo herecké výkony sú tu bez výnimky asi tou najlepšou položkou. Dinklage, Gad, Bean, proste všetci tu valcujú. No aby som nezabudol, triková stránka vynikajúca. Pre starých gamerov je tento film povinnosťou. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VÍTEJTE NA PRVNÍM MISTROVSTVÍ SVĚTA VE VIDEOHRÁCH! ZÁBĚRY ZE SOUTĚŽE BUDOU UMÍSTĚNY DO VESMÍRNÉ SONDY, KTERÁ BUDE VYPUŠTĚNA DO SLUNEČNÍ SOUSTAVY, S NADĚJÍ MOŽNOSTÍ NAVÁZANÍ SPOJENÍ S MIMOZEMSKOU CIVILIZACÍ. POKUD TEDY EXISTUJE…“ /// A vítěz bere planetu! Na začátku se to nezdá bejt tak blbý, jako na konci. Což znamená, že někde mezi úvodní půlhodinou a „Game Overem“ udělali soudruzi z USA chybu. Možná mně vadí, že zatím co ten nápad mohl bejt rozpracovanej do dobrýho (třebas zábavnýho) akčňáku, vylezla z toho uvolněná, lautr vodlehčená podívaná, která chce bejt v první řadě trapná. Jinak ten jejich humor pojmenovat nedokážu. Sandler mi místy připadá, jako by svejma průpovídkama hledal Drew Barrymore. Ze zbytku obsazení mě pobavili camea (Serena Willams, Daryl Hall, John Oates, Martha Stewart…) a překvapilo, kolik těch Sandlerů už je Adam schopnej narvat do jednoho filmu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) PAC-MAN byl mojí noční můrou. 2.) Na tohle jsem čekal od roku 1982!. 3.) Thx za titule „mark82“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychovka od tvůrce prvních dvou dílů Harryho Pottera, při které si člověk (ať už jakkoli starý) rád připomene časy klasických videoher v podobě Pac Mana, Tetrisu či Gorily. Adama Sandlera nezačnu mít rád asi nikdy, ale to nevadí, zde to herecky táhl nahoru zejména Peter Dinklage. Samotný nápad ani jeho zpracování nebyly vůbec špatné, tudíž jsem byl vesměs spokojený, jelikož jsem šel do kina na tuctový film, kterého se mi i dostalo. Zkrátka snímek, který u nejednoho diváka vyvolá nostalgii, a který se perfektně hodí na odreagování. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

To je tedy pořádně šílený nápad na film, ale ono to bylo fakt zábavné. I když mi tam do toho neseděla moc ta komediální stránka, myslím, že by to bylo lepší, kdyby to bylo pojato vážněji. Ale třeba to špičkování mezi Adamem Sandlerem a Michelle Monaghan bylo hezké. Dvojice Sandler + James nikdy nezklame, ale dost mi zde vadili třeba Josh Gad a Peter Dinklage, ty mi do toho filmu vůbec nesedli. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Učebnicový příklad, jak pohnojit atraktivní "8bit" nápad. Jasně, drobátko pošahaný svět nerdů se tu vykresluje relativně trefně (včetně nezbytně trapných složek), otázkou ovšem je, zda se na to dá v téhle formě dívat. Akce je o ničem, fórky moc neba, příběh v rámci celé té ptákoviny nefunguje a jako shluk zábavných scének film nešlape jednoduše proto, že scénky zábavné nejsou. P.S. Většinu těch her jsem kdysi hojně hrál a snob určitě nejsem. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (26)

  • Když Sam Brenner (Adam Sandler) sedí u baru s Violet Van Pattenovou (Michelle Monaghan) a zabírá je kamera zprava, nalije Sam nejprve panáka sobě a začíná nalévat panáka Violet. V dalším záběru (zleva) má panáka nalitého Violet a Sam začíná nalívat panáka sobě. Pak je opět závěr zprava, v němž dokončí Sam nalévání Violetina panáka. (jujec)
  • Ve skutečnosti se nejedná o pixely. Jelikož jsou mimozemské objekty tvořeny z třírozměrných součástí, jde vlastně o takzvané voxely a nikoliv pixely. (Scelleton)
  • Videohru, kterou v jedné ze scén hraje Matty (Matthew Lintz), je "The Last Of Us". (Jirikz)

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Reklama

Reklama