Reklama

Reklama

Když si mezigalaktičtí mimozemšťané chybně vyloží videozáznamy klasických videoher jako vyhlášení války, zaútočí na Zemi s armádou jednotek, která je inspirovaná objekty ze zmíněných videoher. Prezident Will Cooper (Kevin James) je nucen vyzvat na pomoc svého nejlepšího kamaráda z dětství a nepřekonatelného hráče videoher Sama Brennera (Adam Sandler), jenž v současné době provádí instalace domácích kin, aby se ujal vedení týmu ostřílených pařanů (Peter Dinklage a Josh Gad) s cílem vetřelce porazit a zachránit tak naši planetu. Připojuje se k nim také podplukovnice Violet Van Pattenová (Michelle Monaghan), specialistka, která hráčům dodává jedinečné zbraně, určené k boji s mimozemšťany. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (596)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pixely jsem zbytečně podceňoval. Film je neuvěřitelně zábavný, má slušné gagy, solidní tempo, hezké efekty a slušný herecký cásting. Líbilo se mi zjišťování taktiky,logiky a systému jednotlivých her, ono ani ten nápad není vyloženě špatný a za hlavu se chytající. Nostalgická příjemná zábava, kde ani Sean Bean neumře ! 75% ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Nevadí, že zápletka je dementní, s tím se počítalo. Ale co vadí, je absence dobrých vtipů, zajímavějších postav a lepšího scénáře, který by měl alespoň trochu hlavu a patu. Autoři filmu v něm stvořili svět, který se neřídí absolutně žádnými pravidly, je strašlivě nekonzistentní a dadaistický, působí líně a odbytě a kašle na vysvětlování čehokoli. Více v recenzi ZDE. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Strašně z toho vyzařuje samoúčelnost. Zápletka je přesně tak blbá, aby vystačila na fakt, že se po městě můžou prohánět všemožné pixely a spojení "přitažené za vlasy" tu dosahuje úplně nového levelu. Naštěstí je to docela dobrá sandlerovka, má to pár nápadů, dobrých hlášek a do toho roztomilé CGI efekty (sekvence s Donkey Kongem v závěru byla supr). Jen je to celé takové režisérsky nenápadité a suché, což se ale od rutinéra Columba dalo čekat. Jednohubka na jedno zkouknutí. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychovka od tvůrce prvních dvou dílů Harryho Pottera, při které si člověk (ať už jakkoli starý) rád připomene časy klasických videoher v podobě Pac Mana, Tetrisu či Gorily. Adama Sandlera nezačnu mít rád asi nikdy, ale to nevadí, zde to herecky táhl nahoru zejména Peter Dinklage. Samotný nápad ani jeho zpracování nebyly vůbec špatné, tudíž jsem byl vesměs spokojený, jelikož jsem šel do kina na tuctový film, kterého se mi i dostalo. Zkrátka snímek, který u nejednoho diváka vyvolá nostalgii, a který se perfektně hodí na odreagování. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// PLUS: krásná pocta osmdesátkovým hrám, zábavná "Sandlerovka", parádní mix různých nápadů, líbí se mi chytlavá píseň Waka Flocka Game-Game On MÍNUS: kdyby se to bralo ještě trošku víc vážně, mohli z toho být další Transformers nebo Battleship, takto je sci-fi prvek hodně upozadněn, což je škoda, navíc chování postav se víc blíží akční komedii, ale naštěstí do trapnosti to nejde./// Shrnutí: Jestli si vybrat tento měsíc jeden film na který zajít do kina a přitom by to nemusel být letní bockbuster, doporučím tento. O to víc pokud je vám něco kolem 30-40 roku a na videohrách a herních automatech jste strávili dětství. Několik castingových kousků potom příjemně potěší. Nebýt to ve výsledku jen lehká, nenáročná letní komedie, šel bych s procenty ještě výš./// Celkem 75%/// ()

Galerie (48)

Zajímavosti (26)

  • Postava profesora Iwataniho je založená na skutočnom tvorcovi Pac-Mana, Toru Iwatanim. (Game90)
  • Dcéra Adama Sandlera, Sadie Sandlerová, sa objavila vo filme ako dievča zo stánku s limonádou. (Game90)
  • FIlmový představitel syna Violet předvádí Brennerovi (Adam Sandler) PS4 verzi oblíbené hry "Last of Us". Dle záběrů však nehraje, jde pouze o záběr. Jde to poznat díky vypnutému ovladači, který herec drží v ruce (zapnutý ovladač lze poznat podle svítího lightbaru). (Metal Lord)

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Reklama

Reklama