Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stylová hvězdně obsazená kriminálka, pojatá jako korejská variace na hollywoodský koncept známý z Dannyho parťáků se stala nejen hitem letošního roku, ale má namířeno i na první příčku žebříčku divácky nejúspěšnějších korejských filmů všech dob. Skupina profesionálních zlodějů a podvodníků z Koreje má spadeno na diamant v hodnotě dvaceti milionů dolarů, který je uschován v přísně střeženém trezoru vyhlášeného casina na Macau. Ovšem i pokud se akce zdaří, není vůbec jisté, v čích rukách nakonec lup skončí. (Filmasia)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

JFL 

všechny recenze uživatele

Vyprávění Zlodějů vlastně představuje encyklopedii populárních žánrů – jeden žánr se plynule přelévá do druhého a každý z nich je ohlodaný až na kost. Pasáže charakteristické pro zastřešující žánr jsou tak prokládány komediálními výstupy, procítěným melodramatem, generačním hašteřením i nádechem romantiky a až v poslední třetině se styl snímku přepne do akčního thrilleru. Vrcholem je dlouhá závěrečná konfrontace několika zainteresovaných stran, jež vyústí v sáhodlouhou přestřelku s dech beroucí choreografií, odehrávající se ve zdánlivě obyčejném interiérovém i exteriérovém prostředí. - více v recenzi pro A2 ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby někdo smísil Dannyho parťáky a pecku od Tsuie Harka http://www.csfd.cz/film/9122-do-posledni-kapky-krve/ Heist movie s parádní akcí, možná až příliš mnoha charaktery, nicméně mnohé z nich jsou povedené a i přes relativně pomalejší rozjezd a delší minutáž si tady není zase tak moc na něco stěžovat(snad jen že děj někdy až moc neúprosně rychle pádí). Většinou se stavím skepticky ke snaze Asijců udělat film, kterým by měli potěšit Západ a jakoby nezklamat domácí diváky, ale tohle je snad jedna z mála vyjímek, kde se to povedlo. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Hmm, Kórejci sa pokúsili o moderný heist film. A výsledok je viac než rozporuplný. Film má 135 minút a kopec z tých minút sú o ničom. Je tu množstvo postáv a človek sa v nich občas stráca. A ten vlasatý debil Andrew alebo Pepek Námorník sú otravnosťou na úrovni Melissy McCarthy a Kevina Harta. Akčné scény sú zaujímavé. Hlavne na konci. Ale v tej stopáži sa stratia lebo ich až tak veľa nie je. Dej prekombinovaný. Občas som netušil čo tam riešia a ani som nemal chuť sa snažiť tomu rozumieť. Keď to zhrniem. Miestami úplne super ale ako celok maximálne nekonzistetné a nefunkčné. 55% ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

To nejlepší co může korejský blockbuster předvést je zde, krásní mladí lidé, spektakulární kamera, scénář podle mustru (v dobrém slova smyslu). Začínáte-li s korejskou kinematografií, proč nenaskočit na vlak s šikmookou obdobou Clooneyho party chmatáků. Tento velkofilm hraje na jistotu, ale pozornost během líného odpoledne si zaslouží. 70 % ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to celkom zabavna variacia Dannyho parťákov. Technicka stranka je spickova a jednoznacne vládne akcna nahanacka po stene budovy. Celkovo su akcne sceny dokonale prehladne natocene a bezchybne prevedene. Horsie je to s tempom. Je tam prilis vela postav z ktorych ma maloktora zaujala, takze kopa scen ktore sa venuju ich podzapletkam ma dost nudili. Chcelo by to skratit o dobru polhodinu, pretoze v tomto prevedeni je to prilis roztahane. Vysledkom je preto solidna jednohubka, ktora vdaka akcnym scenam stoji za jedno pozretie, ale znova si to uz urcite nepozriem. 6/10. ()

Galerie (115)

Související novinky

8. Filmasia: Korejské hody s Kim Ki-dukem

8. Filmasia: Korejské hody s Kim Ki-dukem

28.11.2012

Po loňském ročníku Filmasie, který přinesl rekapitulaci tvorby a osobní účast Bonga Joon-hoa (Vzpomínky na vraždu, Matka, Mutant), se letos Filmasia (30.11. - 2.12. 2012) zaměří na dalšího ze… (více)

Reklama

Reklama