Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stylová hvězdně obsazená kriminálka, pojatá jako korejská variace na hollywoodský koncept známý z Dannyho parťáků se stala nejen hitem letošního roku, ale má namířeno i na první příčku žebříčku divácky nejúspěšnějších korejských filmů všech dob. Skupina profesionálních zlodějů a podvodníků z Koreje má spadeno na diamant v hodnotě dvaceti milionů dolarů, který je uschován v přísně střeženém trezoru vyhlášeného casina na Macau. Ovšem i pokud se akce zdaří, není vůbec jisté, v čích rukách nakonec lup skončí. (Filmasia)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to celkom zabavna variacia Dannyho parťákov. Technicka stranka je spickova a jednoznacne vládne akcna nahanacka po stene budovy. Celkovo su akcne sceny dokonale prehladne natocene a bezchybne prevedene. Horsie je to s tempom. Je tam prilis vela postav z ktorych ma maloktora zaujala, takze kopa scen ktore sa venuju ich podzapletkam ma dost nudili. Chcelo by to skratit o dobru polhodinu, pretoze v tomto prevedeni je to prilis roztahane. Vysledkom je preto solidna jednohubka, ktora vdaka akcnym scenam stoji za jedno pozretie, ale znova si to uz urcite nepozriem. 6/10. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci se šikmýma očima sice nenudí, ale zároveň taky neusadí pořádně do sedačky. Vypadá to všechno velkolepě a "hollywoodsky", ale problém je v tom, že jsou si herci, resp. herečky, dost podobný, takže jsem se chvílema ztrácel, co, kdo, jak, proč?! (není nad to jim všem udělat podobný účesy, aby to bylo jednodušší!). A druhá věc je, že je to zbytečně překombinovaný.. nejdřív se krade to, pak tamto, nakonec jeden okrade druhýho, do toho se zaplete třetí a čtvrtej, no ale ty zase chce okrást támhleten, kterej si na to vezme ještě šestýho atd. Prostě zbytečná složitost a zmatek, který to v mých očích nakonec srazily ze slibných 4* na tři. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Perfektní,ohromná Záležitost! Hlavní zápletkou je krádež diamantu v Casíně. Obsahuje komplikovanou love story a super dynamickou sestříhanou akci, děj má také několik nečekaných zvratů,netušíme závěr, dokud film nezkončí.. Takhle si představuji Akční Zlodějský film s našlapaným příběhem a vynikajícím vizuálem !! PS: Stopáž kupodivu vůbec nevadila, uteklo to rychle! 80% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že chvílemi už ty podrazy a různá odhalení tvůrci přehnali, ale přesto to má velice zajímavou atmosféru, podivné plynutí děje, které však na poměry korejských filmů je smysluplné a nezmatené, se zajímavými postavami a s několika popravdě šokujícími zvraty. Udrží v napětí celé dvě a čtvrt hodiny, a to o málokterém současném filmu lze říct. Akce je víc až ve druhé části filmu, ale zato excelentní - honička po zdech budov byla natočena skoro ležérně, ale přitom byla vymakaná a muselo dát dost práce ji zaranžovat. Nebo scénu útěku přes vozovku beze střihu. A takových filmařských a kameramanských fajnovek je zde víc. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zlodeji sa nesú v uvoľnenom duchu. Je to príjemná žánrová jedohubka, kde sa kladie rovnaký dôraz na akciu, vykreslenie charakterov a akúsi výslednú pointu, ktorá by mala byť zvratová. Celkom mi príde úsmevné prirovnávať to k Ocean´s eleven, pretože si film nesie omnoho viac z buddy filmov z Hong Kongskej produkcie. Niečo čo by natočil Woo alebo To. Ale bavil som sa. Dokonca finálna scéna úteku z bytovky je úplne šmaková. Najvýraznejšou postavou sa stáva Ji-hyeon Jeon ktorá je pastvou pre oči a Simon Yam ako starý Hong Kongský ostrieľanec a hlavná postava v podaní Yoon-seok Kima. Dodáva svojej postave hĺbku. Asi ako jediný. Príjemná vec z Juhokórejskej produkcie, ktorá pekne strieda jazyky, miesta a dejové zvraty. Nenudí a vo výsledku je veľmi zábavná. ()

Galerie (115)

Související novinky

8. Filmasia: Korejské hody s Kim Ki-dukem

8. Filmasia: Korejské hody s Kim Ki-dukem

28.11.2012

Po loňském ročníku Filmasie, který přinesl rekapitulaci tvorby a osobní účast Bonga Joon-hoa (Vzpomínky na vraždu, Matka, Mutant), se letos Filmasia (30.11. - 2.12. 2012) zaměří na dalšího ze… (více)

Reklama

Reklama